Žeby naozaj bola nedeľa takým kritickým dňom v týždni? Ešte viac ako pondelok? Už tretí týždeň mi za záhadných okolností píšu ľudia s ktorými nie som pol roka-rok v kontakte a len tak začnú zdrbávať a snažiť sa kaziť náladu.. Začínam uvažovať čím to je.. Napadá ma pár možnosí:

1. Celý svoj týždeň/víkend mali zlý a tak sa pokúsia ho znepríjemniť aj niekomu inému s tým, že dosiahnu:
a) zničenie nasledujúceho pondelka
b) vyvrcholenie celého víkendu kritickou udalosťou

2. Celý svoj týždeň/víkend mali dobrý a tak sa pokúsia ho znepríjemniť aspoň niekomu inému s tým, že dosiahnu:
a) zničenie nasledujúceho pondelka
b) vyvrcholenie celého víkendu kritickou udalosťou

3. Lákajú ich smutné/veselé statusy ľudí, nakoniec ich však prestanú baviť.

4. Cez týždeň nemajú čas napísať nikomu pár vľúdnych slov, tak teda napíšu aspoň niečo hnusné, však ľudia sa radi hádajú.

5. Chyba je vo mne, lebo mi chcú predsa len poskytnúť milý rozhovor, ktorý sa úplnou náhodou skončí slovami "Kriste nechaj ma už, nemám na kraviny náladu."

6. Potrebujú labák na fyziku, ktorý bohužiaľ nemám, majú pocit, že im ho len nechcem dať, tak mi to musia dostatočne oplatiť.

7. Zlé postavenie planét.

8. Nik sa neteší na ďalší týždeň, tak je ich podvedomie podráždené.

9. Majú svojský spôsob vyjadriť ľuďom to ako veľmi im chýbate a ako vás majú radi

10. Nie sú to oni, sú to bytosti z iného sveta, poprípade ružové krvilačné lietajúce slony (i keď tie len lietajú ponad paneláky, kvôli nim je rýchlosť môjho internetu často nulová..inak sú celkom prítulné a milé, ale všetko je možné)

..nuž.. tak ja fakt neviem. A to nie som jediná čo už tretíkrát koštatuje, že do neho v nedeľu večer niekto rýpal pri robení úloh. Tak je otázne.. Čo to spôsobuje?! Detektív Čepička na to príde!

 Blog
Komentuj
 fotka
hippieelba  26. 11. 2007 04:05
LOL myslim si ze tvoja chyba a myslim si ze ruzova postavicky su uz neaktualne ale vies keby ti pisali vymakany motyl s tweetim to je uz iny vec to my musis dat vediet
 fotka
mixelle  26. 11. 2007 11:50
... Treba si robiť ulohy bez internetu ..
Napíš svoj komentár