Dnešný incident v mojom obľúbenom Albertovi ma inšpiroval k výraznému zamysleniu(Albert je širšou spoločnosťou ponímaný ako centrum kvalitného nákupu). Prečo som už dlho nenapísal blog? Ale to ma netrápilo v tom momente, až neskôr. Jejda, zase tu píšem krávoviny a idem mimo súdka...Viete, jeden môj kamarát mi vravel...dosť! Dobre, k veci:

Nakupoval som si veselo, zaplatil, ignoroval krvou podliaty podozrievavý pohľad starého SBSkára. Potom som si spomenul, že som zabudol kúpiť mliečko!!! S čím by som si zajtra ráno spravil CookieCrisp??

SAKRAAA!!!
KARRRAMBA!!!
Eee toto tu pôvodne nemalo byť, ale práve teraz som si uvedomil, že žiadne CookieCrisp ani nič iné nemám, lebo som ich zežral včera...Kelu...

Nas5 k téme. Tak som sa išiel opýtať predavača, či si tam u neho nemôžem na tú chvíľku nechať nákup, aby som ho nemusel vláčiť po celom kráme. Na moje naliehanie však nereagoval.

To mi bolo podozrivé, tak som 100čil (hooo, je to cool písať takto v anagramoch o 2 stupne na sever a zočil som mladého pána vo vojenskom oblečení ako stojí pri pokladni a háda sa s dotyčným predavačom.

Stíšil som teda svoj virtuálny a večne hrajúci metalový prehrávač v hlave (myslím, že to bolo zrovna dačo od Keep Of Kalessin), a započúval som sa do ich rapu (rozhovoru).

Týpek si kupoval pivo a predavač po ňom pýtal občiansky. Týpek začal strašne nadávať a pomerne netaktne sa spytoval, prečo by mal ukazovať občianku, keď je podľa neho evidentné, že vyzerá aspoň na 17.

Potom za soundu zažalovaniahodných rečí na adresu predajne opustil vestibul Albiho. Ale v tom bol ten vtípek. Nezaplatil za to pivo. 39,90!!! Korún! To je dokonca aj 1,32 Eura! A keď už Eura, tak to je potom vec... (!)

Predavač to s pokojom zahlásil všetkým ostatným kupujúcim a zavolal do centrály. Má tam taký sexi phoon pri pokladni tam nad hlavou.

Potom som išiel kúpiť to mlieko. Verte, alebo nie, ale toto všetko sa odohralo behom niekoľkých stotín dvojhodiny!!!

Kupovanie mlieka ma zamyslelo nad tým, aký výraz v očiach mal ten týpko. Keď vidím človeka s podobným šialeným, priam až vraždy schopným pohľadom, veľmi rád sa vzdialim. Len neviem, čo by som robil, keby mal poznámky nasmerované na môj corpus.

Asi...neviem. Čo by spravil čitateľ?

Na záver čoskoro isto kultová sekcia mojich blogov - Nechápem

Nechápem, prečo sme dneska šlapali hodinu pešo z Kamzíka ku Železnej studničke.
Nechápem, prečo nám ušiel autobus.
Už viem: aby sme mohli ísť pešo.

 Úvaha
Komentuj
 fotka
sorrower  12. 9. 2008 21:28
vlastne vsetko sa dá tak kráásne zdovodnit..ten zaciatok nemal chybu..ale celý blog je super!
 fotka
black_soul  12. 9. 2008 22:11
Nechápem, prečo sme dneska šlapali pešo z kamzíka ku železnej studničke. // predsa aby ste mali seksiiii corpusy super blog,pobavil ma tvoj instatny, s rozumnou davkou a neafektovane davkovany humor..
 fotka
lilu  13. 9. 2008 00:15
Neviem čo by som spravila, bolo by to náročné, lebo by sa z neho stal corpus delicti ...
 fotka
insomnya  13. 9. 2008 00:19
Nakazil som sa tvojou nechápavosťou, preto som si niektoré pasáže musel prečítať dvakrát... Ale to nie je podstatné... oveľa dôležitejšie je to, že si mal možnosť vykonať dobrý skutok (t.j. zaplatiť smiešnych 1,32 € za toho evidentne 17-ročného týpka)... ale nevyužil si ju... Je to jasné... aj ty si len človek...
 fotka
azizi  13. 9. 2008 08:55
heh super, pobavilo ma to
 fotka
tentacruel  13. 9. 2008 12:20
Ja by som na neho použil svoje vodné delo.
 fotka
galinka  16. 9. 2008 01:55
Keby ste sa neflákali, tak by ste sa z Kamzíka na Železnú studničku netrepali celú hodinu!

A dúfam že aspoň ty si v tom Albertovi (priznávam že ani len netuším kde v Bratislave taký obchod je, aj keď som si istá že niekde určite ) zaplatil za to mliečko po ktoré si sa musel vrátiť
 fotka
ciernaruzicka  3. 10. 2008 16:55
ach konecne po xywqz rokoch citam tvoj blog a normalne mi to nevies ako zdvihlo naladu

super humor,ako vzdy,proste na jednicku
Napíš svoj komentár