„Tak toto sú moji spolubývajúci sú trochu sprostý ale inak sú to milý ľudia“ povedal včera Bradley akejsi kočke v neónovom oblečení ktorú nám doviedol do bytu. Potom sa začal rozplývať nad Sarinymi vlasmi a trúsil opilec ké múdrosti.
Neskôr, v kuchyni povedal Sarah že mu nemala dovoliť priviezť domov to dievča, vysvitlo že s danou slečnou spal (čo nás všetkých riadne prekvapilo), a opakoval „Sarah nemala si mi dovoliť ju priviesť sem, tá baba bola pod moju úroveň, väčšinou mierim vyššie.“ (toto sa mi zdalo ešte komickejšie, pravda je že baba nebola bohvieaká krásavica ale myslím že ráno hovorila niečo podobné svojej najlepšej kamarátke.)

Ale to bol iba len začiatok večera.

Ozajstná dráma sa začala keď som začula búchanie na dvere výkriky „Alice, Alice!“ žeby deja vu? Pomyslela som si a spomenula si na prípad keď Alicina kamarátka dobré dve hodiny búchala na jej dvere lebo Alice jej zabudla vrátiť kabelku s klučami.

Toto bolo iné. Na chodbe bolo pred jej izbou zoskupených niekoľko mojich spolubývajúcich a hneď ako som k nim podišla zistila som že mám premočené papuče. Voda presakovala z kúpeľne z ktorej sa ozývala sprcha.
Bradley otvoril dvere do jej izby, nazreli sme tam, no izba bola prázdna. Takže je v kúpeľni, táto myšlienka nebola veľmi príjemná keďže už keď sa vrátila tak sa len tak tackala, potom zapla šporák a odišla. Na klopanie a výkriky sa neozývala, pravdepodobne tam skolabovala. Dvere boli zamknuté, no Bradley ich nakoniec otvoril, potom uskočil. Dvere boli otvorené, záclona sprchy zastretá. Chvíľu sa nikto nehýbal. Mysleli sme si že uvidíme mŕtvolu. Suzanne volala pohotovosť. Sarah podokrila záves. Alice kľačala vo vode, s hlavou na kolenách, žila a hovorila niečo o tom že je jej fajn. Potom bol problém ju odtiaľ dostať keďže jaksi odmietala pomoc, a chcela si dať ešte jednu sprchu. Po pár minútach našťastie v uteráku vyliezla zo sprchy a všetkých nás posielala do piče.
„Alice, mysleli sme si že si sa utopila.“
„Whatever.“ Povedala a zabuchla za sebou dvere.
Začali sme sa smiať.

Hej, takže toto je jedna z mojich spolubývajúcich. Na rodinnom strome sa nachádza ako sesternica aj keď skôr je duch/poltergeist. Človek ju vídava zriedkavo, s nami moc nekomunikuje ani nechodí von. Vraj je dosť hanblivá a preto veľa pije, aj v náš prvý spoločný večer bola hneď opitá.

Neskôr sme zistili že sme vytopili dve poschodia pod nami, a teraz máme na chodbe chladičkoidnú mašinu ktorá nám vysušuje ešte stále mokrý koberec. Alice si na udalosti z minulej noci nepamätá. Ale odteraz má v noci zakázané sprchovanie.

 Blog
Komentuj
 fotka
pedall  4. 2. 2010 13:56
vytopili dve poschodia pod nami
 fotka
zipporah  26. 2. 2010 13:35
draha alice... bez teba by bol svet nudny, skoda, ze si to nebudes pametat...
Napíš svoj komentár