Milujem sviežosť chladného zimného vzduchu. Neviem sa ho nabažiť, ako mačka ktorá nastrkuje ňufák k pootvorenému oknu silno dýcha, nasáva jeho vôňu, a s tým aj túžbu skočiť do tmy. Raz to urobil, v polospánku som počula buchnutie, chvíľu som tomu nevenovala pozornosť, potom ma ovalil chladný vzduch. Okno bolo dokorán. Pribehla som k nemu a pozrela dole. Oranžové mačacie oči sa stretli s mojimi, a prisahala by som že na tvári mal prekvapený až vystrašený výraz. V prvom momente ma napadlo skočiť za ním ale nakoniec som vybehla von cez vchodové dvere, s ledabolo nasadenými teniskami som schmatla kocúra ktorý –napriek mojim obavám- stál nepohnuto namieste, a priniesla ho domov.
Bývame v rodinnom dome, na prízemí takže sa mu nič nestalo ale aj tak som sa bála.

Neviem ani prečo som to sem spomenula, akosi na mňa prišla túžba napísať niečo blogovité a takto sa to vyvinulo. Skôr by som rada napísala čosi o starom roku, a tom novom. Je sranda ako môže jedna malá udalosť zmeniť toľko vecí (a nie už nehovorím o mojom kocúrovi). Mala som na mysli istý festival na ktorý som išla s istým chalanom ktorého som ledva poznala. Povodne som mala ísť s kamoškami ale vyskytli sa problémy ako: „ja nemám peniaze“, a „keď ona nejde tak ani ja nejdem“.

Asi týždeň po festivale sme sa dali dokopy. (s tým chalanom, nie s kamoškami) V decembri to bolo pol roka. Takže hej, to bola veľká zmena, po rokoch singlovosti, túžob, a ukradnutých bozkoch. Nie vždy to bolo ružové, jednu krízu sme prekonali len celkom nedávno. Ale keď sme stáli na Silvestra pod ohňostrojom a pozerali sa na seba, dokonale šťastný, padali na nás hviezdy ohňostroja a vo vzduchu bola vôňa dymu z petárd a pirátov.

Aj preto hodnotím Silvester (a rok) 09 za doteraz najlepší. A dohodli sme sa že 10 bude ešte lepší! Minulý Silvester bol tiež super, zo skupinou priateľov, všade striekalo šampanské a každý sa objímal s každým. Prebudenie, nie až tak super.

Čo sa týka ostatného, úspešne som dokončila školu, a či úspešne začala výšku sa uvidí po výsledkoch zo skúšok. Začala som sa poriadne venovať fotografií (aj keď môj birdz fotoalbum o tom ešte nevie) a presťahovala sa do inej krajiny (viď predchádzajúce blogy). Takže celkom rušný rok.

A čo ten nasledujúci? Chcem aby ma čakalo veľa srandy a super zážitkov s tými správnymi ľuďmi. Tiež by nebolo od veci pokúsiť sa zarobiť nejaké love, najlepšie niečím čo ma baví, ale nie som vyberavá. Chcem sa zlepšiť vo fotení a písaní, trochu cestovať a proste si poriadne užiť svoj posledný rok ako teenager
Inak teraz ma napadlo že prvý blog som sem napísala ešte keď som mala 16 fuuuha. No a dúfam že to bude skvelý rok aj pre vás birdzákov (najmä pre tých ktorým sa podarilo dočítať tento blog

PF 2010!

Želá

Drím

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár