Poznáte ten pocit, keď tušíte že sa má niečo stať ale netušíte čo?

Po ďalšom teplom lete som sa opäť musela vrátiť do nemilovanej školy. Moje temné obdobie som nechala za dverami a ako zvyčajne tak aj teraz utrpeli zmenu aj moje v tom čase čierne vlasy. Keď sa necítite už priveľmi čierno ale stále to nie je ideálne, hnedá sa usídli vo vašom živote.

Jedného pekného dňa si moja mama povedala, že ma nechá zaočkovať aby HPV nemal voči mne šancu . Mne v tom čase nezostávalo nič iné ako súhlasiť. V tomto období to bolo veľké boom. Všetko by bolo v poriadku, až na to, že už pri druhej vakcíne si moje telo povedalo že takto to ďalej nepôjde. Keby som bola vedela, že skončím na týždeň v nemocnici, radšej by som do školy chodila a dobrovoľne sa hlásila mesiac v kuse odpovedať. Najlepšie na tom bolo, že žiadny doktor nechcel pripustiť, že by to mohlo byť naozaj s podanej vakcíny. Keď máte horúčku 40 stupňov, pár hodín potom ako dostanete očkovanie, určite to nebude z toho… Tretiu vakcínu som pochopiteľne odmietla a našiel sa konečne jeden doktor čo všetkým vysvetlil že by mohla byť smrteľná.

Môj druhý ročník na strednej sa niesol v duchu čísla dva. V zime prišla ďalšia katastrofa a hlavnou cenou bol týždenný pobyt v luxusnej nemocnici. Tak toto by som naozaj neželala ani najhoršiemu nepriateľovi. Raz darmo, keď sa darí tak sa darí. Odvtedy som len behala po doktoroch a mala z toho pokazené nervy…



Veci čo som pochopila :

Očkovanie je svinstvo a farmaceutické spoločnosti na nás užasne zarábajú.
Niektorí ľudia nevedia, čo hovoria.
Veci čo som chcela do budúcna :

Pokoj v duši
Najbližších 5 rokov neskončiť v nemocnici ako pacient.




--------------------------------------------------------------------------------------------------
» www.facebook.com/lenkadracica22...


» lenuskafilipovicova.wordpress.com/...

 Denník
Komentuj
 fotka
vreskot000  30. 8. 2014 09:02
na mocný príhoror sv. Lukáša, môjho patróna, Ti vyprosujem veľmi veľa zdravia šťastia, božieho požehnania!
Napíš svoj komentár