Prečo to čítaš?
Veď sú to všetko len naše vlastné nedoriešené problémy a nezodpovedané otázky, ktoré patri do valstného súkromia. Prečo máme potrebu o tom oboznamovať cely svet..?

Občas by som bola najradšej sama na svete, o nič sa nestarala a nič neriešilo. No nejde to. Chvalabohu! Pretože by som prišla o všetky krásne chvíle sebautešovania pozitívnymi hláškami starcov ktorý už aj tak nie sú medzi nami. Napríklad taký Sokratov výrok "Viem že nič neviem" ...čo tu pletiem výroky...keď som vám chcela povedať niečo úplne iné..

Niekedy mám už vyše hlavy ľudskej hlúposti, vyhovárania,hádok, odvrávania vás všetkých dookola a hlavne sama seba. Ibaže predomnou nemôžem ujsť aj keď sa snažím akokoľvek chcem.

Napríklad minulý štvrtok, mala som sa dosť. Hnusím sa sama sebe, mením sa v hroznú a neznesiteľnú osobu. Nechcem bývať so svojím ja v jednom tele..chcem to moje "ja" premenovať na "JA". Jedinú cestu vidím v rozmýšlaní o sebe a snažení sa o zmenu. Ibaže ja som natoľko hlúpa že to nedokážem. Prečo sa všetko mení s plynutím času?

...Mám potrebu byť sama..
Vyberiem sa s mojím neznesiteľným a neodpojiteľným "ja" využiť čas. V tej zime sa nič nedá robiť. Idem sa prejsť. Mám na seba taká nervy, že si to musím kompenzovať posledným minutím eura ktoré som našla v pravom vrecku. Hypernova ma nesklamala ako vždy..
Našla som si tam akciovú nutelu, vzala lyžičku a vybrala sa na prechádzku. Viem že potrebujem rozmýšlať, ale radšej sa nedráždim kedže viem, že by som si vyvolala vnútornú hádku. Radšej zahodí tú lyžičku a jem nutelu prstom...
Nechutné, no jediná rýchlejšia forma zbaviť sa toho kelímku.
A..ide človek okolo...chalan,..zúfalo sa pozriem či to je niekto známy laebo nikto s kým by to stálo za flirt...Sladká chuť v ústach mi prezradí, že kto by sa s takou nenažranou dal do reči..hm..

nutela má pravdu..a moje "ja" ma opäť sklamalo..

Práve som obišla kostol...už ani na Teba nemám čas...
som úbohá...každým dňom viac ...:/
čo už...

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár