Vždy, keď sa s ním mám stretnúť, snažím sa ovládnuť svoje myšlienky a sama sebe hovorím, niekedy sa povzbudzovania iných :
,,Nestresuj, upokoj sa a nič od toho nečakaj."

A pravidelne napálim do izby na intráku, otvorím dvere a moje baby už len vidia ten môj zničený pohľad, ktorý vystihujú slová : ,,Som smutná a sklamaná."

A dodám si k tomu aj to, že som hlúpa a naivná, aj keď mimochodom snažím sa presvedčiť seba samú už niekoľko rokov, že naivná nie som.Ale som.

Keď ako sa mám držať pri zemi, keď za mnou chodí z opačného konca mesta, len aby mi požičal knihu, ktorú si aj tak môžem požičať v knižnici?

Dobre dávam si facku. Veď to ešte nič neznamená. Len už niekedy fakt čítam tie knihy len preto, aby som sa s ním mohla vidieť. Som sprostá fakt. Ja neviem kde sa to vo mne berie.

Vraj všetko príde v správny čas. Mám pocit, že som ho zmeškala a stojím na stanici, ku ktorej vedú pokazené koľaje a vyhodené výhybky a nemôže sa k nej nikto dostať a tá stanica je opustená a chátra.

A keďže včera to zas dopadlo nijak a mala som silnú potrebu počuť nejaké povzbudivé slová od príslušníka mužského rodu, vzala som telefón a vytiahla som na 5 minút von kamaráta.

Tak a konečne sa dostanem k tomu, že som delfín. Podľa neho. Lebo vraj delfíny sú jediné zvieratká, ktoré sa tvária stále šťastne a trpia vo vnútri. Že keď sa na mňa pozrie, vidí slniečko a moje jamky a vyzerám veľmi optimisticky a vo vnútri sa zožieram.

Tak hej som delfín. Lebo nechcem prenášať moje problémy na iných. Lebo aj tak mám pocit, že ma nikto nepočúva a neviem ani vyjadriť ako sa cítim.

Viem, len to, že sa cítim neskutočne malo, ako tá najmenšia častica vo vesmíre. Chýba mi ľudský dotyk, prosté jednoduché objatie a niekto, kto by mi povedal, že napriek všetkému som fakt skvelá.

A delfíny majú výhodu oproti mne, že sú milé, zlaté a pekné.

 Blog
Komentuj
 fotka
sarah_whiteflower  11. 3. 2011 12:37
Až na tú poslednú vetu som si veľmi príjemne počítala, na niektorých miestach som sa aj stotožnila.
 fotka
pily2208  11. 3. 2011 14:24
súhlasím so sarah, úžasne píšeš...
Napíš svoj komentár