Neviem akým zázrakom sa v našom živote ocitnú niektorí ľudia. Netuším, či to mám nazývať osudom, náhodou, správnym načasovaním či priaznivým rozoskupením hviezd na oblohe. Jednoducho sa objavia a zrazu sú tu. Ľudia, pri ktorých cítite, že sa objaviť mali.

Tak ako sa v mojom živote objavil teraz už môj priateľ. Teda ty. Nie som veľmi dobrá v týchto veciach, neviem vyjadriť, ako mi na kom záleží a čo pre mňa znamená. Preto to spravím takto. A celý čas ti budem stáť za chrbtom, aby si sa mohol na mňa pozrieť a vidieť mi v očiach, že to myslím naozaj.

Dnes ti nechcem vyčítať nič, veď zlé vlastnosti má každý. Dnes chcem, aby si vedel prečo ťa mám rada, aj keď nie sme práve ideálny pár, aj keď sa vždy pre niečo nahnevám a stále ti niečo vyhadzujem na oči. Vždy ma to potom mrzí, len môj jazyk je asi rýchlejší ako môj mozog.

Mám ťa rada :
- kvôli tvojím očiam. Tie mám na tebe najradšej, pretože je v nich veľa dobrého.
- lebo si trpezlivý a snažíš sa ma pochopiť.
- pretože vieš vypočuť a chceš pomôcť. Veľakrát mi pomohlo ,,len” to, že si ma počúval, nemusel si ani nič hovoriť, stačil mi ten pocit, že si tu.
- lebo nepoznám nikoho a myslím, že ani nebudem poznať nikoho, kto ma vie krajšie objať ako ty. Niekedy mám pocit, že sa v tvojom objatí rozpustím.
- preto, ako sa smeješ. Lebo si taký zlatý vtedy a rada sa potom smejem s tebou.
- a mám rada ako mi niekedy vysvetľuješ, čomu nerozumiem alebo mi hovoríš niečo nové. Priznám sa, že občas vypnem a len tak ťa počúvam.
- preto, lebo mi s veľkou radosťou dáš zastrieľať z tvojej airsoftovej zbrane.

Si pre mňa jednoducho úžasný. Viem, že to tak málokedy vyzerá, keď väčšinu času ti len niečo vyčítam, z niečoho ťa obviňujem či som k tebe zlá. Ale odhliadnuc od toho všetkého, si pre mňa jeden z najdôležitejších ľudí v mojom živote.

Vždy, do konca môjho života, budeš mať miesto v mojom srdci, nech už to dopadne raz medzi nami akokoľvek. Niekedy si predstavujem, že môj život je ako puzzle. Staviam si ho pomaly a postupne dokladám dieliky, až raz bude hotový. A ty na ňom budeš zaberať určite niekoľko dielikov.

 Blog
Komentuj
 fotka
janulka3112  22. 2. 2012 11:28
snáď si to aj on prečíta, je to pekné vyznanie
 fotka
r4dio4ctiv3  22. 2. 2012 15:24
@janulka3112 uz som si to precital...
 fotka
matwejo  22. 2. 2012 16:16
vyznanie od srdca, ani nemusi byt super umelecke, vzdy tak pekne znie,
 fotka
dietakvetov  22. 2. 2012 23:23
 fotka
antifunebracka  1. 3. 2012 18:04
dakujem, napodobne
Napíš svoj komentár