Zobudila som sa vedľa nej v posteli. Ležali sme blízko seba, každá mala svoj vlastný kúsok sveta. Stačilo len natiahnuť ruku a pritiahla som ju k sebe, dotýkali sme sa jedna druhej. Pevne som ju držala.

V tom krátkom momente, keď som sa prebudila a ležala pri mne, som si uvedomila, koľko šťastia mám, že sa takto môžem zobudiť.

Poznali sme sa od detstva, už odvtedy sme si neustále nachádzali cestu k sebe. Raz sme sa nemohli na seba pozrieť, inokedy sme sa od seba nedokázali odtrhnúť. Dnes sme tu jedna pre druhú.

Milujem, keď sa môžem každé ráno či každý večer nadýchnuť a ucítiť jej vôňu. Nikdy ma neprestane baviť. Stále vonia inak, ale je to tá istá vôňa, ktorá ma k nej pritiahne zas a znova.

Milujem, že je tu vždy pre mňa. Nikdy sa nikam neponáhľa a vždy si na mňa nájde čas, hoci len na pár minút. Je tu so mnou, keď som smutná, aj keď sa teším zo života. Ešte ma nesklamala.

Každý deň mi dáva toho toľko, koľko môže. Vďaka nej som sa naučila snívať s otvorenými očami, spoznala som iné svety, mnoho príbehov, ktoré obohatili môj život. Myslím, že môžem povedať, že zo mňa spravila lepšieho človeka.

Robím toho dosť ja pre ňu? Neviem, niekedy mám pocit, že má v tomto vzťahu navrch. V tom dobrom slova zmysle. Jediné čoho som schopná, je dávať jej najavo ako si cením, že ju mám, že je v mojom živote. Dúfam, že to cíti vždy, keď ju s láskou vezmem do rúk.

Moja životná láska - KNIHA.

 Vyznanie
Komentuj
 fotka
unwritten  24. 8. 2014 16:13
aj moja *_*
Napíš svoj komentár