Rovnováha vo vesmíre sa opäť na čas vyrovnala. Pred rokom som sem písala blog o tom, čo chcem dosiahnuť do mojich ďalších narodenín, včera ten rok prešiel a nepodarilo sa mi skoro nič z mojich plánov.

Ale vôbec z toho nie som smutná, plány si nerobím rada, radšej sa nechávam unášať tým čo príde a neplánovať tak ďaleko dopredu. Rok je veľa a môže sa stať veľa vecí. Ten rok medzi 21 a 22 rokom môjho života ma prekvapil, zaskočil a spravil šťastnou, aj keď plány som nenaplnila.

Posledný týždeň bol snáď jeden z najkrajších aké mohli byť.

Neberiem tituly nijak vážne, necítim sa inak, som to stále ja, len teraz mi pred menom stoja dve písmenka a môžem povedať, že mám titul z oboru, ktorý som si vybrala. Zvládla som to a ani som to nemala v plánoch. A uvedomila som si, že tituly sú veľmi preceňované.

Otec zas načas prestal piť a doma to je teraz v pohode. Môj otec je jeden super chlap keď nepije, len škoda, že alkohol tak mení charakter ľudí. Musím ale poklopať a dúfam, že sa to zas nepokašle ako zvyčajne.

Neschudla som, ale ani som nepribrala nejak extra ako raz v minulosti. Toto bude asi môj celoživotný plán byť raz so sebou spokojná či už raz budem chudá alebo taká aká som. Toto je asi jediný bod či záväzok, ktorý si môžem a chcem dať do ďalšieho roka.

Dala som druhú šancu tomu chlapovi z blogu, ktorý som sem dávnejšie písala a neľutujem to. Bolo to jedno z tých dobrých rozhodnutí, aj keď ma každý presviedčal o opaku. Pripravila by som sa o množstvo objatí od neho, ktoré tak zbožňujem, o veľa bozkov, o neho. S ním ma teraz baví svet.

Takže môžem napísať len to, že hoci som z pôvodného plánu naplnila minimum, tak sa stali veci, ktoré prišli náhodou a spravili ho ešte lepším:
- zoštátnicovala som
- zaľúbila som sa
- prežila som množstvo pekných chvíľ s ľuďmi, ktorých zbožňujem
- zistila som, že sa mám na koho obrátiť ...

Včera som mala tie najkrajšie narodeniny, okolo seba najbližších ľudí a v srdci lásku.

Rok, v ktorom som mala 21 bol prekvapivý a ten ďalší, v ktorom budem mať 22 je bez plánov, ten prežijem tak, aby som bola šťastná a aby som robila šťastných ľudí okolo mňa.

 Blog
Komentuj
 fotka
vladqog  19. 6. 2012 08:50
gratulujem ku statniciam...
Napíš svoj komentár