Tak konečne som sa dostala k stálemu internetovému pripojeniu, kde sa nemusím obmedzovať na prekročené megabajty a neruší ma nemecká moderátorka správ z telky.

- "Vieš, stala sa taká vec, že mám možnosť ísť pracovať do Nemecka. Znamenalo by to ale, že sa 8 mesiacov neuvidíme. A ja neviem čo mám robiť. Chcem byť s tebou, aj keď spolu nie sme často, ale potrebujem prachy, neviem čo mám robiť. Od soboty si idem oči vyplakať.. "
- "No píše sa mi to veľmi ťažko Veronika, pretože ťa mám veľmi rád, no 8 mesiacov predsa nie je na celý život a keď máš takúto príležitosť, tak by bola škoda to nevyužiť." - to bola odpoveď od môjho frajera.

A tak po dlhých dňoch a nociach plakania prišiel posledný víkend pobytu doma.
- "Prídeš tento víkend domov nie?? Budem posledný víkend doma!!"
-"Noo, neviem Veronika, lebo naša účtovníčka má mať volno, neviem či ma vyplatia v práci a tak .. "
-"Však to nerieš, to poriešime, ale posledný víkend spolu proste musíme stráviť! Šak to je nemysliteľné, aby som bola 8 mesiacov bez teba a ešte k tomu BEZ ROZLÚČKY!"
-"Však kľud, dám ti vedieť." - slovo "kľud" som od neho fakt neznášala a on ho pritom používal tak často ..

Tak to môžete 3x hádať aký bol môj posledný víkend

-"No, zajtra sa vidíme, áno???"
-"Veronika, účtovníčka má voľno, asi mi nevydá prísť."
-"Prosím??! Šak ani nesranduj, prachy nerieš, ale ja s tebou POTREBUJEM byť POSLEDNÝ víkend!!! To mi nemôžeš urobiť, že spolu nebudeme už!"
-"Veronika.. Sorry I can't today. Because my sister's friend's mother's grandapa's brother's grandson's uncle's fish died..." ^_^
("Veronika" ma oslovoval iba v prípadoch, že chcel byť ku mne veľmi milý, napr: "Veronika? .. Áno..? .. Ľúbim ťa" alebo v prípadoch, keď mi chcel naznačiť, že to, čo od neho chcem nie je zrealizovateľné, napr: "Veronika, kľud, však sa nevidíme naposledy.")


no what the fuck som si mohla viac priať?? A to som sa kvôli tomuto človeku, ktorému nestojím ani o rozlúčenie rozhodovala, či si vyberiem jeho "spoločnosť" alebo zárobok, ktorý mi dosť podstatne pomôže.

Right. V predvečer môjho odchodu mi napísal môj "frajer" do skupiny, ktorú som vytvorila kvôli môjmu odchodu: "Drž sa Veronika." - no zomrela som... -.- Krajšiu rozlúčku som snáď ani nemohla po tom všetkom už očakávať. Každopádne, mala som pred očami každý jeden poyebaný deň v Nemecku.

Ako som predpokladala, moje depky sa znásobovali každým dňom ako som tam bola. Ozývali sa mi ľudia, od ktorých by som to čakala najmenej a tí, na ktorých ozvanie sa som čakala ako smädný na dúšok vody, sa neozvali.

Na (ne)šťastie som však musela náhle pricestovať domov a vybaviť tu nejaké papierovačky. Avšak už sa tam nevrátim, ostávam doma. Celkom sa na jednej strane aj tešila, že uvidím presne tých ľudí, ktorí sa na mňa vykadili keď som bola preč. Bol to akýsi čudný paradox nevedomého ovládania ľudí, resp. mňa nimi.

Sedí na posteli sám, rozmýšľa ako ďalej, či to dá.. Či ide správne, či ozaj je všetko ako má... ?!
Písal príbeh až kým nebol koniec, písal príbeh ktorý nemal koniec, ostal sám neostalo mu nič, spomienky ho neprestávali ťažiť, teraz lieta voľne ako vták ..
Bola krásna doba, bola, spomína na slová, hrá ich stále dookola, stará známa melódia, no je čas rozpustiť putá, prijať pravdu aj keď je krutá, no je čas rozpútať búrku, raz a navždy prehrať s minulosťou búrku
Stále záhadou to pre mňa ostáva, prečo k tebe ma to ťahá, stále spomienka na teba ostáva, "zavolaj" - ma láka
Stále otázkou to pre mňa ostáva, čo nás dvoch spája, stále kameň na ramenách ostáva do jamy levovej ma láka ..
Screenshot


Po dlhých 20.tich hodinách cestovania som prišla konečne na Slovensko. Zapínam paušalovú kartu, mobilné siete, otváram sociálnu sieť.. Z toho, čo vidím mi nabiehajú zimomriavky. Gratulácie, podpora, či úsmevné komentáre od rodinných príslušníkov mojej lásky. Gratulácie k čomu?! Veď ma poznajú..
Nie, nie Delka. Nejde o teba. Ide o nejakú NOVÚ.

Stále však ostávam v nepochopení a tak znova ťukám na okienko s jeho menom.
-"Čo máš nové?"
-"Nič. Už som doma .. Konečne.. A ty? Ty máš ČO nové??"
-"Nič také .. Oddychujem, relaxujem.."

Jhaaaj, aháá, to sa takto po novom priznáva, resp. nepriznáva k novej známosti. Nové metódy o ktorých som zatiaľ nepočula. A neviem či o tých nových metódach ešte chcem niečo vedieť.

Každopádne, cítim sa čudne a nedokážem pochopiť ako sa toto všetko mohlo za tak krátky čas udiať, kým ja som si išla ruky aj nohy vydrať v tej hlúpej robote a večer som zaspávala na vankúši s našou spoločnou fotkou, ráno som sa budila pohľadom na našu fotku v rámiku, ktorý som mala položený vedľa postele.

Napriek všetkému mi príde najzvrhlejšie to, že pieseň, ktorú som si ja celou cestou domov púšťala v mp3.jke a myslela pri nej na neho a na nás, on v tom istom čase použil na citáciu svojho nového "šťastia".
Chce sa mi blejt :o/



 Blog
Komentuj
 fotka
h8u  14. 4. 2013 14:59
omfg :/ hajzel! viac si mala napísať o tej práci, prečo sa tama už nevrátiš?
 fotka
mrcionka  14. 4. 2013 15:09
a keď si bola preč tak on sa celý čas tváril, že je všetko v poriadku a že na teba čaká? či ste spolu nekomunikovali?



kks, až do plaču mi je z toho
 fotka
anzu  14. 4. 2013 15:18
Kolosálny idiot, to chce vážne intelektuálny deficit, riešiť to verejne (resp.vedieť, že iní to napíšu verejne) a pritom sa pred tebou tváriť, že nič. Aj keď ti to teraz možno tak nepripadá, dobre, že si tam išla a vážne ti netreba niekoho, kto sa k rozchodom stavia ako 13-ročný.
 fotka
anitchka  14. 4. 2013 15:22
mrzí ma to celé, ale aspoň si zistila, aký je to idiot.
 fotka
topanocka  14. 4. 2013 15:34
any emotions any worries
 fotka
depropex  14. 4. 2013 15:37
ako dlho si to bola preč ? tipujem tak maximálne mesiac, dva. Nech sú to dva mesiace - to on je tak bezcharakterný kokot že hoci slubi tak nevydrží osem mesiacov a ani jeden mesiac a už má inú ? to je turbokokotizmus fakt.



nehovoriac o tom že si ho mala poslať do GIGANTICKEJ piče po tom čo si na teba nevedel nájsť čas pred odchodom. podľa mňa už vtedy to bral ako hotovú vec a mal známosť a to že s tebou nebol bolo len aby to mezdi vami čo najrýchlejšie pochoval. Ja keby si mam aj od mamy aj od celej rodiny požičať peniaze aspoň na pojebaný autobus tak si idem nohy zlámať za ženskou ktoru ozaj lubim, tento kkt to bral ale asi len ako prazdne reči.



je to smutne ale bud rada že ti ukazal že on nieje ten s ktorym ti stoji za to stracat cas.



Keby mal aspon mikrozvysky charakteru tak ti napise ze sorry uz ta nechcem / chod do pice/ mam inu/ hocico.... ale to ze sa to dozvies od inych ludi a on sa este tvari ze nic... akoze sila toto -.-



skoda hovorit... no keby clovek vedel.... keby keby
 fotka
hetfield  14. 4. 2013 16:13
asi to za moc nestálo,prostě se to posralo
10 
 fotka
roxanie  14. 4. 2013 16:45
buzerant jeden najvybuzerantnejší somársky hlúpy ultraturbo****t. Toto jeho správanie pod 15 rokov... ach dievča dievča, mrzí ma to už len kvôli tomu že si minula toľko energie na myslenie na neho a on 8 mesiacov je dlhá doba... jak ťa potom ľúbil... ani nemám slov ako ma to zarazilo...
11 
 fotka
marttina  14. 4. 2013 17:22
ze ma to neprekvapuje. akoze je mi to luto ze sa ti take stalo, ale aspon to ber sportovo, prisla si na to ze je kokot docela rychlo, predstav si zeby si sa zajebavala vo vztahu s nim dalsie tri styri roky na svk a potom by ta zacal podvadzat. cize mas super vyhru! si v nemecku, mas dobru pracu, si slobodna! wow, aj ja chcem
12 
 fotka
marttina  14. 4. 2013 17:23
a ja byt tebou, najprv ho oplacem a potom poskacem na posteli od stastia. to som urobila ked som sa rozisla s polednym ex a posobilo to liecivo.
13 
 fotka
delegatka  14. 4. 2013 17:31
@mrcionka práveže jeho posledné pre mňa bolo to, že "Drž sa Veronika " a potom sa mi neozval, jedine mi tam klikal na príspevky v tej skupine kde som písala ako sa máme..



@depropex kiežby to boli aspoň tie dva mesiace, ja som bola dva týždne aj niečo .. možno tri dokopy, takže celé zle ..



a k tým prachom, veď práve som mu povedala, nech tie prachy nerieši, že práveže odo mňa by mu to malo byť najmenej divné, že by si tie prachy odo mňa na tie tri dni požičal ..



veď to, že keby keby .. boli by sme v siedmom nebi





@h8u @anzu @anitchka @topanocka @hetfield @roxanie @marttina ďakujem vám za podporu a áno, viem, že máte pravdu, je to tak, aspoň som to teda zistila, aj keď stále mi je to také čudné, vôbec mi to nejakú logiku nedáva .. a to ešte keby ste vedeli jak sme sa dali dokopy, tak by to bolo celé aj pre vás ešte čudnejšie ..



a @marttina som momentálne doma a slobodná a s bývalou prácou



@lochnessko už chápeš prečo sa mi nechcelo do písania tohto?
14 
 fotka
delegatka  14. 4. 2013 17:52
@lochnessko už chápeš prečo sa mi nechcelo do písania tohto?
15 
 fotka
marttina  14. 4. 2013 18:27
jak to ze bez prace? tak v tom pripade ist opat prec!
16 
 fotka
delegatka  14. 4. 2013 18:41
@marttina no nie bez práce, ale bez tej práce v Nemecku. Musela som si ísť domov proste niečo súrne osobne vybaviť no a šéf povedal, že ak odídem, tak už sa nemám vracať . pretože očakávali že teraz cez víkend malo byť brutálne oteplenie, tak mu vraj nebude mať kto robiť. No ale zatial čo viem, tak nejaké extra oteplenie sa tam nekonalo .. no ale čo už keď sa to všetko takto udialo
17 
 fotka
marttina  14. 4. 2013 18:42
No, hlavne sa tym netreba trapit, treba to brat ako to je. A to najpodstatnejsie - teraz sa mozes ist poflakovat svetom!
18 
 fotka
4lex  14. 4. 2013 19:53
je to fakt riadny ......... ale aspoň že si to zistila takto skoro a nečakala si zbytočne na neho, kebyže ostaneš v tom nemecku

.. vysrať sa na neho, teraz sa snaž poriešiť si dáko robotu a ak by sa naskytla dáka príležitosť tak choď..
19 
 fotka
matwejo  14. 4. 2013 20:17
ale ved to je len dobre, dovody ti tu uz dali ...

chlapov je vela, pohoda, najdes lepsieho, uzivaj si slniecko,
20 
 fotka
delegatka  14. 4. 2013 20:19
@matwejo asi 2x si mi už napísal do komentára k niečomu podobnému, že si ma vezmeš za ženu, prečo nie aj teraz?

ale áno, máš, máte pravdu všetci, ja viem, ale proste som to sem musela dopísať ..
21 
 fotka
matwejo  14. 4. 2013 20:25
fakt? to si nepamatam, ale tak mozem aj tu ak chces, ... urcite ti bolo jasne, ze nie seriozne,

venuj sa niecomu, co ti od neho vyjasni hlavu, cvic napriklad, to mne pomohlo,
22 
 fotka
lochnessko  14. 4. 2013 20:53
chápem Deli, je to chrapúň, príde lepší (lepší chlap, nie lepší chrapúň
23 
 fotka
yeya  14. 4. 2013 21:51
to mi je ľúto, ale aspoň vieš, že nestál za to... a ber to ako šancu nájsť niekoho normálneho...
24 
 fotka
saddath  15. 4. 2013 00:16
sorry ale čo si od neho čakala,ked se ešte aj tak jebnuto s tebou rozlucil? radšej by som sa na tvojom mieste tešila ako sa trápila
25 
 fotka
transplantovana  15. 4. 2013 12:44
naozaj, hentaky clovek? niektori chlapi su fakt chudatka.
26 
 fotka
soolvieza  15. 4. 2013 13:05
Viem, ako sa cítiš, tiež sa volám Veronika ale nie len kvôli tomu...je to na pipku, keď sa stávajú také veci, ale veď jemu sa to vráti, keď bude cítiť, že to ide dolu vodou a nebude to vedieť zachrániť a potom sa to všetko dojebe. Neboj, bude to v pohode
27 
 fotka
antifunebracka  13. 6. 2013 17:09
tak ti treba, bodaj by si ostala do smrti sama
28 
 fotka
uspavanocka  13. 6. 2013 17:16
to je hrozne. ale lepsie to zistit skor ze je to hnup nez ked bude neskoro
29 
 fotka
delegatka  14. 6. 2013 23:21
@antifunebracka už všetci dávno vieme, že si kokot, nemusíš to ďalej prezentovať a navyše ešte pri niečom čo je dva mesiace staré ..
30 
 fotka
antifunebracka  16. 6. 2013 02:26
povedala chudera, co sa chvalila, ze rozbija rodinu a bere detom otca- nchpm naco ma tagujes, ked tu nechces moj nazor. neboj ja nie som taky jebnuty pokrytec ako vsetci ti ludia nado mnou, co ta chvalia, ked rozbijas rodinu, ale ked teba niekto po2die, tak je zrazu kkt. prave naopak, ja tomu chlapovi drzim uplne najviac palce
31 
 fotka
delegatka  16. 6. 2013 18:34
@antifunebracka a furt len o tom istom, bla bla bla, to už si mi povedal x,y krát, vôbec ma to nerozhádže



ja mu držím tiež palce, nech mu to s ňou čo najdlhšie vydrží
32 
 fotka
antifunebracka  16. 6. 2013 18:52
ja to nepisem, aby som ta rozhadzal, ale aby som ti otvoril oci
33 
 fotka
patricino  22. 1. 2014 12:32
34 
 fotka
grinder  22. 1. 2014 12:45
ja len, ze ma to mrzi.
taketo veci bolia, a velmi.
Napíš svoj komentár