Dokážem ti zostaviť playlist piesní, ktoré nám hrali v rôznych situáciách, ktoré sme prežili, dokážem ti volať celú noc, aj celý deň, aj keď mi stále hlas na opačnom konci bude oznamovať, že volaná stanica je dočasne nedostupná, dokážem počkať, kým si zapneš telefón a ja budem počuť tvoj hlas.

Dokážem si ťa nevšímať a maximálne ťa ignorovať, ak to má byť pre naše dobro, dokážem sa o teba zároveň najviac zaujímať, dokážem sa ťa vypytovať všemožné veci, dokážem ti tajomne odpovedať na tvoje otázky.

Dokážem sa chvieť celý čas keď viem, že ťa po dlhom čase uvidím, dokážem však hrať, že ťa nevidím, ak to má byť pre naše dobro.

Dokážem zastaviť čas keď sa pobozkáme, dokážem ťa objímať celú noc, keď mám na to príležitosť, dokážem ťa držať za ruku v miestnosti plnej cudzích ľudí, napriek tomu, že riskujem, no dokážem si to zariadiť tak, aby to nik nevidel.

Dokážem ťa vidieť úplne všade, keď mi už veľmi chýbaš, dokážem ťa dokonca počuť v telefóne, dokážem si predstaviť, že naše spoločné fotky rozprávajú.

Dokážem dokresliť dáždnik tam, kde ty nakreslíš dážď, dokážem urobiť z obyčajné písmena D(é), ktoré nakreslíš lietajúceho ducha, ktorý nemá nos (lebo duchovia nemajú nosy!!).

Dokážem si s tebou prezerať moje fotky v telefóne hoc aj miliónkrát za sebou, hoc si ich už všetky videl, dokážem si s tebou urobiť pri každej peknej príležitosti riskantnú fotku, ktorú potom nemôžem nikde publikovať.



Dokážem očakávať každý deň nejakú pozitívnu správu od teba, no nedokážem sa zmieriť s tým, že pozitívna správa nepríde.
Dokážem si predstaviť s tebou budúcnosť, no nedokážem si predstaviť, že by sa to niekedy stalo.

Dokážem toho ešte oveľa viac, ako som sem napísala, viem, že si to dokážeš predstaviť, no nedokážem už viac napísať, pretože jedine nikotín mi teraz dokáže dodať nejakú energiu..

Dokážem ICH ľúbiť, no ONI si to nedokážu predstaviť.

Dokážem Ťa milovať aj naďalej, ale nedokážem takto dlho
existovať..






Život má chuť zápasu a človek ním len preletí..


 Blog
Komentuj
 fotka
darkkizz  2. 8. 2012 13:17
:/ ale inak skvelo napísané
 fotka
delegatka  2. 8. 2012 14:02
@darkkizz ďakujem moja
 fotka
darkkizz  7. 8. 2012 21:36
"Dokážem očakávať každý deň nejakú pozitívnu správu od teba, no nedokážem sa zmieriť s tým, že pozitívna správa nepríde.

Dokážem si predstaviť s tebou budúcnosť, no nedokážem si predstaviť, že by sa to niekedy stalo."...... tak toto si mi skoro, ako sa hovorí, zobrala z pier...
 fotka
delegatka  8. 8. 2012 06:43
@darkkizz žiaľ Bohu
Napíš svoj komentár