Slapaje mokrych dusi zaznievaju neisto hmlistym ranom. Ocami nemych svedkov pozeram sa na svet pavucin, cez ktory prechadza pochod nevinnych ciernych dusi. Chytam do ruk bahno, hadzem okolo a pritom stale len stojim a pozeram. Trhavymi pohybmi ako z hororu sa snazim prinutit svoje nohy, aby sa pohli smerom k tej tichej pomalej lavine. Neda sa mi...nohy ako zo olova. Cez slzy vidim ako dalsie a dalsie nevinne duse odpadavaju z toho mora. Ako kvapky. Dalsia dusa len tak stoji a zase pozera , chce sa trhavymi pohybmi pohnut dopredu, ale zase len klaci na kolenach, zoviera bahno, ktore jej s bolestou pretecie medzi prsty. Zvracia vlastne zhusenie, davi sa citmi.

Zavial vietor, odniesol povypadavane vlasy zufalstva a kruto sa pohral so zvyskom nadeje v prazdnom pohlade. Posledne svetlo zhaslo, posledna dusa stvrdla uplne.

Telo sa zacalo prelievat, stracat svoj tvar, vynarat sa na druhej, chrbtovej strane. Dalsi zastup, uberajuci sa opacnym smerom.

Uz sa nesnazim lapat bahno zo zeme, uz nenaham bezmocne rukami nocne motyle lietajuce a posmievajuce sa mi. Trhave pohyby sa zmenili na plynule vycitky voci vsetkemu. Na oblaku lahostajnosti voci osudu som sa pomaly pohybovala a niesla k druhemu zastupu. Vyschnute konare stromov ma skrabali o tvar a srdce plne jaziev...par pribudne, nevadi, strati sa.
Nechty okolity vyvrhelov sa mi zaryvali do koze ruk a noh ako harpuny krvilacnych lovcov. Tiez tuzili po lahostjanosti, tiez tuzili po chlade...


vytrpte si tolko co ja a potom mozem rozmyslat o tom, ci budem pocut vase bolestne vykriky a citit zufale dotyky. Odtrhnite mi kus masa, roztrhajte ma celu, aj tak pre mna nikdy nebudete existovat

God is deaf and blind...so why should I be different

 Blog
Komentuj
 fotka
in_memories  11. 6. 2007 18:07
velmo dobre..

plne pocitov, pacilo sa mi to..

fakt moc
 fotka
leniny7  11. 6. 2007 22:03
hmmm...pekne...naozaj
 fotka
mei  12. 6. 2007 21:45
be different
 fotka
baronne  17. 6. 2007 14:17
Krásne... veľmi dobrý štýl písania
 fotka
shadowmaster  25. 7. 2007 22:31
...a za nimi kdesi zástupi tieňov...



...posledné výkriky a brázdy v čase...



...zapomenutá spomienka...
 fotka
nimo  22. 9. 2007 01:26
uff...tak toto bolo silné...dosť silné...len moja vlastná poznámka - strašne mi vadil ten bezinterpunkčný štýl
Napíš svoj komentár