Neboli sme dlho. Dohodli sme šaty a také tie základné veci, aby som sa tým už neskôr nezaoberala. 

Ráno som sa už nezobudila hladná. To trvalo. Musím uznať, že  tá jemná diétka pred svadbou bol fajn nápad. No predsa, keď som mu pripravovala raňajky, vôňa šunky a vajíčok mi rozladila chuťové bunky. No keďže som statočná (a najmä motivovaná doterajším úbytkom váhy), ovládla som sa skutočne excelentne. No a moja zeleninka s nízkotučným syrom tiež nie je na zahodenie.
Už nepijeme kávu. Ja som nikdy nebola veľký kávičkár a on sa tých káv hádam už prepil. Uznávam, že jazdiť tisíce kilometrov, najmä v noci, nie je žiadna sranda, no na kávach a energeťákoch sa žiť nedá. 
A tak... sa nepije.
Tá nová sedačka je dokonalá. Zostala by som tu ležať pokojne aj celý deň, no von je krásne, tak sa zrejme presunieme dozadu na terasu. No a o chvíľu zaspím na hojdačke a on sa bude hrať so psom. 



Nedeľa. Voľno. 
Posledné voľno pred šialenými dňami. Tak som si teda zapálila na terase a premýšľala, čo také by som mala vybaviť ešte zajtra. Prišlo mi na um, že si musím ísť kúpiť tú peknú čokoládovú farbu, ktorú používam, pretože žiadna kaderníčka mi takúto farbu nikdy nevedela namiešať. OK, píšem si.
No áno, zostáva ešte 12 dní, no šéfka medzi tým odchádza na dovolenku. Celý chod prevádzky bude na mne. Budem tam tráviť 80% času. Jediné, čo ma upokojuje je, že sa sezóna končí. Akoby toho nebolo dosť.

Stále však rozmýšľam, čo s podprsenkou. Moje šaty majú hlboký výstrih na chrbáte a tým samodržiacim silikónovým nejako neverím. Pre istotu som si však jednu takú zaobstarala, no úprimne, dvakrát príjemná zrovna nie je.
Tak si teda na hojdačke nepospím. Zapínam notebook a gúglim. A dochádza mi, že internet je totálne skvelá vec. Ako keby som to doteraz nevedela, no teraz to jednoducho oceňujem najviac.

Tak. A odrazu je päť hodín popoludní a môj notebook opäť zaplavujú stránky so spodným prádlom, účesmi, make - upom a v hlave sa mi popri tom premieta môj nasledujúci a určite príjemný pracovný týždeň. 
Spravím si čaj.
A zapnem telku.

Už iba 12 dní...



 Blog
Komentuj
 fotka
tanickina  11. 9. 2016 17:33
Coooooooooooo.tesim !!!!!!!!
 fotka
johnysheek  12. 9. 2016 09:03
sa to tu nejak roztrhlo s tymito..
ale dobre tak .. drzim palce
 fotka
antifunebracka  19. 2. 2017 01:07
A potom čo?
Napíš svoj komentár