Niet nad priateľov, ktorí nejsú na facebooku. To sú ozajstní priatelia, zavolajú vám len tak, spontánne, pozvú vás na výlet a vy len kývnete, že jasné idem...bez rozmyslu....a zvyčajne sú to najlepšie akcie.

Odvezete sa trochu adrenalínovým štýlom jazdy, pri tom vám hrá starý oldschoolový hip hop ešte so skrečmi. Trochu poblúdite na Dobrej Vode, kým nájdete správnu cestu na hrad. Prejdete sa po opadanom lístí ešte z minulej jesene, objímete zopár stromov. Dotknete sa storočných kameňov, predstavíte si aké to tam muselo kedysi byť, čo tam ľudia robili...právo prvej noci, nevoľníci, práca od mrku do svitu...ako málo rozdielov aj v tejto dobe...

Pozdravíte zopár turistov, niektorí neodzdravia, lebo už asi nevedia, čo sa patrí. Ale treba to skúšať znovu a šíriť osvetu.

Jeden si vyleje dušu, druhý trpezlivo počúva. A pomaly sa vám otvárajú oči a začínate chápať, čo je skutočné priateľstvo. A čo je v živote dôležité.

Len tak na chvíľu sa vytrhnúť z toho imaginárneho svetu. kde môžem mať 200 priateľov, ale aj tak sa môžem cítiť osamelo.

Ďakujem ti priateľ za tvoju spoločnosť, za to ako mi to padlo dobre...aj keď iba na krátko...

 Blog
Komentuj
 fotka
flagrantine  20. 3. 2011 22:06
pekne napísané
 fotka
vsixer  21. 3. 2011 20:29
Vylet by sedel, hudba tiez v poradecku cielova destinacia ako hrad detto, akurat to pobludenie prenesiem do Viedne a mam z toho moj vylet na Kreuzenstein z pred dvoch rokov Len z celeho clanku mi tam nesedi jedna vec. Pravo prvej noci. To Ta v akej suvislosti napadne toto v lese?
 fotka
dagmik  21. 3. 2011 20:51
@vsixer

to nenapadlo konkrétne mňa ale môjho kamaráta...sme si predtavovali, ako to chodilo v tej dobe, keď ten hrad ešte fungoval a toho napadlo ako prvé
Napíš svoj komentár