Aké len už môžu byť možnosti na lásku na tomto svete? Obmedzené. No netreba sa tým nechať odradiť, stačí na tom usilovne popracovať. Treba spojiť sily. Myslím, že sa tomu hovorí ženské zbrane. Každá má tú svoju, jedna samopal, ktorý strieľa vo veľkých dávkach a veľkou rýchlosťou; revolver, ktorý mieri presne a účinne a nezabudnime na delo, ktoré vie urobiť veľkú pohromu. Každá stratégia môže byť účinná, ak je použitá na správneho protivníka.

Aj keď asi nie je správne nazývať chlapa ako protivníka. Ale na poli lásky je to niekedy nezbytné. Začína to veľmi premyslenými manévrami zvádzania. Treba sa hrať na nedobytnú, aj keď vieme, že naša výzbroj je pozliepaná z predchádajúcich sklamaní a čiastočných víťazstiev nedotiahnutých do ovládnutia impéria srdca. Boj môže skončiť totálnou porážkou, katastrofou, rozmetaním na kúsky. V tom horšom prípade. V tom lepšom bojujete dlho, uhýbate guľkám nezáujmu, odrážate a prevyšujete šíky konkurencie. Po obligátnom boji príde uzavretie mieru. Snáď dlhodobého.

A ak už jedno územie omrzí a je chuť na ďaľšie dobývanie, ľahká pomoc, svet je plný nepreskúmaných oblastí skrývajúcich nevídané možnosti. A stratégie snáď premyslenejšie, tak prečo si netrúfnuť na väčšiu korisť? No stávky môžu byť privysoké, naše nádeje môžu byť smrteľne ranené. A to nechceme, lebo záleži iba na tom najdôležitejšom obyvateľovi nášho územia- srdci a to potrebuje len jeden útulný príbytok, na ktorý stačí malé územie dvoch milujúcich ľudí.

 Blog
Komentuj
 fotka
purenarcissism  29. 4. 2011 12:48
moc dobré! páčili sa mi prirovnania so skutočnými zbraňami, výstižné
 fotka
flagrantine  29. 4. 2011 20:46
súhlasím s komentom nado mnou
 fotka
purenarcissism  29. 4. 2011 22:18
@flagrantine , ty nejako so mnou súhlasíš v poslednej dobe
 fotka
flagrantine  29. 4. 2011 22:56
@purenarcissism tak to je možno osud....
 fotka
joi  30. 4. 2011 09:20
bože, to je krásne napísané
Napíš svoj komentár