Všetci dôverne poznáme zvyky tohto špecifického dňa v roku. Chlapci prídu vyšibať a obliať dievčatá, pre posilnenie ich zdravia samozrejme. Dievčatá rýchlo šup prezliecť a usmievavo obslúžiť chlapov. Nejaký ten štamperlík alebo dva.

Keď už je zopár domov za nimi alebo nebodaj celá dedina, tak hladina alkoholu začína stúpať do závratných výšin. Všetko sa to zavŕši večer v miestnom pohostinstve. Ozýva sa hlasný spoločný spev, také známe songy ako Nebolo by od veci dať si jedno poldeci . Všetky hranice už sú padnuté a nerešpektované.

Ako dievča si tam vypočujete kopu komplimentov typu "Pozri sa aká je pekná aj inteligentná. A tí chalani nič, ja neviem, čo doma robia, či si honia cicinu." Všetko treba brať s rezervou, odstrkovať ruky šmátralky hlavne tým, ktorí sú zadaní, ale v tento večer je im to úplne jedno, chceli by, aby ste si dali povedať. Dokonca aj vaši bývalí nápadníci si nostalgicky na vás pospomínajú a rozmýšľajú, aké by to bolo, keby by bolo keby.

No a nám vystáva iba jedna milá povinnosť, odviesť domov našich chlapcov, ktorí boli takí milí, že si dnes na nás spomenuli a prišli nás vyšibať. Je to síce náročné, keďže sa potácajú a nechcú, aby tento večer skončil. Nakoniec odmietnete pominuteľné pozvania domov a aj pusy na dobrú noc a s dobrým pocitom si ľahnete do postele po ďalšej prežitej Veľkej noci.

 Blog
Komentuj
 fotka
purenarcissism  26. 4. 2011 12:46
rozkošné
 fotka
flagrantine  26. 4. 2011 12:47
slovenská hádzaná, orientačný beh domov a zápasenie s opicou - slovenský trojboj
Napíš svoj komentár