Všade je zima. Všade je zápach a strašná tma. Si sám. Cítiš sa zbytočný na tomto svete. Všetci ťa opustili, alebo ty si opustil už dávno ich? Budeš im chýbať? Odrazu počuješ žalostné výkriky. Si zúfalý. Krvavé potoky zla zmiatli tvoju myseľ. Chceš sa ukryť, ale nemáš sa kam. Cítiš ako ťa naháňa, sleduje každý tvoj krok. Utekáš pred ňou, ale stále si bližšie k nej. Stojíš pred priepasťou minulosti. Premietaš si v hlave celý svoj život. Pekné i zlé.
Hovorí k tebe škrekľavým hlasom : -Bojíš sa....? -Máš strach....?
Chvíľu sa smeješ, chvíľami plačeš. Zrazu máš čudný pocit. Padáš ustatý na zem Stojí pred tebou.
-Trasieš sa? Drzo sa ti smeje do očí. Chce ťa... Približuje sa potichu a pritom tak rýchlo. Už ťa má. Drží ťa. Chceš sa jej vyšmyknúť,ale nedá sa. Zoviera ťa ostrými pazúrmi.
Už viac nevládzeš - umieraš. Odchádzaš s tou, s ktorou odchádzajú všetci už od pradávna. Prišla si po teba smrť. Ty však neumrieš celkom. Budeš žiť v spomienkach iných a možno im budeš slúžiť pre výstrahu " Takto skončil jeden TOXIKOMAN."

 Blog
Komentuj
 fotka
takzvany  18. 6. 2010 12:09
poznáš niekoho, kto nezvládol drogy a preto takto píšeš? alebo si to dokonca bola ty? toto človek nenapíše len tak z ničoho nič, alebo sa mýlim?
 fotka
corvuscorax  18. 6. 2010 14:23
@takzvany treba si pozrieť môj profil a prehrabať sa aj v starších článkoch čo som písala a odpoveď na svoju otázku nájdeš aj sám
 fotka
mrnesmely  12. 7. 2010 11:03
tie tvoje blogy sú vždy také "veselé", že mám sto chutí si niečo urobiť. ale inak pekné.
 fotka
jin15  22. 7. 2010 14:25
A mozno ked je s tebou, v mysli zavladne pokoj a na srdci zahreje ta nicotou. Klamstvom sa zbavis falose sveta i sam seba kolko krat vidis v pravom svetle. Problemy stavaju sa tak nicotnymi a kreka dusa konecne prestane podliehat znicujucim pocitom... Aspon kym sama je pod vplyvom. I smrt je zrazu uplne ina, zrazu je cestou a nie jej koncom, zrazu je myslienkou miesto strasiaka, schuleneho v temnej noci, casto ta len ona obijme ... Ci uz zltym dymom, obtierajucim sa o suchu plet, alebo pevnym skrtidlom, okolo slabej ruky ... Kym budu existovat ludia osamoteny vo svojej bolesti, dovtedy budu hladat pochopenie v prazdnote zdrogovanej mysle...
 fotka
corvuscorax  23. 7. 2010 08:57
@jin15 pekné
 fotka
hovado  5. 8. 2010 02:46
nejeden dodal by som...
Napíš svoj komentár