V prvom rade sa chcem poďakovať @mm47 , ktorý mi vnukol myšlienku na tento blog....budem sa snažiť Ťa nesklamať

Aj keď napísanie takéhoto niečoho, čo človek skôr cíti, akoby o tom vedel rozprávať, poprípade písať, mi dá poriadne zabrať. Ale mám pomocníka v podobe 300 gramovej čokolády, takže poďme na to

Ako voňajú chlapi?

V prvom rade, reč bude o skutočných chlapoch! Nie o takých, ktorí sú hlavne v dnešnej dobe premnožení, ako metrosexuáli, narcisi, vystajlovaní krásavci, príživníci, alebo takí, ktorí nevedia odniesť z obchodu ani len debničku piva a popritom sa tvária, že nad nich niet. Tých skutočných je už dnes ako šafranu a spoznáme ich, ako inak, podľa nosa. Nie jeho nosa (nenarážam na tú výstižnú českú prúpovidku), ale podľa nosa vlastného.

***********************************************

Cítim, že toto mi dá zabrať. Je toho toľko, čo by som k tomu mala napísať, ale ako to tu sakra zoštylizovať, aby to malo zmysel a aby som to navyše aj rýchlo stihla? Čokoláda mi už nechutí, je strašne sladká, až to štípe v krku - hádajte, ktorá to je Idem si ja kúpiť cigarety a cestou tie myšlienky snáď upracem tak, akoby mali byť.....
Fajn, pauza mi skončila, stihla som ísť do obchodu, kúpiť a dať chladiť šampanské, lebo večer si zase budem ovoniavať ja toho svojho chlapa a môžem pokračovať, takže:

***********************************************

Nie nadarmo si vravíte, keď sa s niekým zoznámite, že ,,hm, tak na ňom mi niečo nevonia!". Nedá sa to definovať prečo sa to tak vraví, no skrátka, aby ste niekomu venovali jeden a viac vašich úsmevov, musí Vám ten človek skrátka ,,zavoňať". A tak je to aj v prípade chlapov, s ktorými chceme tráviť nejaký, bližšie neurčený čas.
A ako nám vonia chlap na prvom rande?
Predstavte, že už zoznamovačku a také kadejaké veci máte za sebou a preskočíme rovno k prvému rande. Tam viete svojho nového nádejného pekne ovoňať. Nemyslím parfém. Ten bude cítiť z neho na kilometre, lebo ak mu na Vás záleží minimálne ako Vám na ňom, tak si dá sebe a na svojom prvom dojme záležať. Ale je z neho niečo iné cítiť. Keď predpokladáme, že Vás dotyčný zaujal, čo asi áno, keďže ste s ním šli na rande, tak Vám vonia na ňom celkom niečo iné. Vonia Vám to po novom, nikdy ste nič také necítili. Vonia to niečím nepoznaným, niečím Vami ešte nedotknutým a rozmýšľate, koľko už bolo tých pred Vami, čo k tej vôni prenikli. Cítite z toho niečo zakázané, niečo čo by ste tak veľmi už chceli ovoňať, no dobré mravy Vás nepustia. A tak sa necháte unášať aspoň tým kúskom vône zakázaného a nepoznaného, ktorý k Vám prenikne a máte z toho taký príjemný pocit v brušku.
A tu je ďalší paradox. Prečo v brušku máme pocit, ktorý vnímame nosom?! Toto malo predsa byť o vôni....!
Viete sa ešte rozpamätať, ako voňal Váš drahý na prvom rande? Na parfém ani konkrétnu vôňu si nespomeniete, nenamáhajte sa. Tá sa Vám vybaví jedine, keby Vám ten parfém strčil niekto pod nos. Ale na ten pocit, ktorý ste mali si budete pamätať veeeeeeľmi dlho....A to ste ho pritom vnímali nosom.

Už ma tie paradoxy nebavia, tak som sa rozhodla, že ten blog spravím na časti. V druhej sa teda nechajte prekvapiť ako vonia chlap, ktorý sa ,,začal používať".....

 Blog
Komentuj
 fotka
mm47  17. 8. 2011 11:08
Nemalo to byt ako chutia muzi?

Ale ocenujem moje spomenutie
 fotka
cicinqa  17. 8. 2011 12:08
@mm47 áno malo, ale nerýp, včas sa všetko dozvieš a nemôžeš oceňovať svoje zviditeľnenie, ty musis oceniť moju tvorbu
 fotka
melibea  17. 8. 2011 14:56
super blog! vôňa muža je niečo špeciálne ja síce viem, aký parfum mal môj milý na prvom rande, ale viac som si na ňom všimla tú typickú vôňu pokožky, dychu atď. mužskú a nabitú testosterónom..... myslím, že partneri si navzájom musia voňať a je jedno či čerstvo po sprche, ráno hneď po zobudení alebo po celodennej vysokohorskej túre v letnom obdobi ..........rada by som vedela, či aj chlapi vnímajú tak citlivo prirodzenú vôňu opačného pohlavia, lebo ženy vo všeobecnosti používajú viac kozmetiky..
 fotka
mm47  17. 8. 2011 15:33
@cicinqa Ja ocenujem tvoje pozadie na webke
 fotka
cicinqa  17. 8. 2011 17:30
@melibea ďakujem pekne som toho istého názoru, mali by sme si voňať a aj mňa zaujíma názor mužov v tejto veci, preto som dnes nahovárala tuto kolegu @mm47 , aby také dačo vypotil on, ale on né, on sa nechá prosiť
 fotka
melibea  17. 8. 2011 21:51
@mm47 , pridávam sa k @cicinqa a tiež by som si rada prečítala názor muža na ženské vône
Napíš svoj komentár