Celoročne opálená rodina s počtom členov len 13 sa nasťahovala do môjho susedstva pred 3 mesiacmi. Od toho dňa sa akosi začali strácať veci v mojom okolí a policajné hliadky, ktoré som nikdy predtým na mojej ulici nevidel, v súčasnosti vídavam 2-3x do týždňa. Ale keďže viem, že je to len náhoda, tak ma to necháva chladným. Moji vzácni susedia majú vycibrený vkus a nádherne sfarbený hlas, aj čo sa týka spevu. Ráno o pol tretej zvyknem počúvať kľudnú a tichú diskusiu cez dvoje zatvorené okná vzdialené od seba 60 m. Mama 13 člennej svorky má len 47 rokov, ale už sa stihla stať prababičkou. Mojím celoživotným snom bolo bývať v susedstve takejto rodiny. Ani si neviete predstaviť, ako som tomu rád. Vstávam s úsmevom na perách o 2:30 a zaspať sa mi podarí o 22 hodín na to. Nikdy vo svojom živote som si nemyslel, že mám v sebe túto vlastnosť a kútikom duše som závidel tým ľuďom, ktorí prežijú celý deň a takmer celú noc v bdelom stave. A teraz, vďaka mojim skvelým susedom to dokážem aj ja. Ďakujem im, že sú a, že sa prisťahovali práve do mojej blízkosti. 

 Blog
Komentuj
 fotka
alex458  6. 8. 2017 11:58
Ja mam za suseda mafiána, ktorý má každý deň podivné návštevy, policajti chodia na uličku aj 4x do týždňa, často aj nám zvonia, či nevieme kde je atd. Tiež výhra.
Ale napísal si to pekne, aspon si našiel svoje tajné vlastnosti, o ktorých si doteraz nevedel.
 fotka
hetfield  6. 8. 2017 13:50
skusil by som napístať Milovi,Biháryovej a Mihalymu či si to nechcú s tebou vymeniť a prežiť si svoj multi kulti sen
 fotka
heineken  6. 8. 2017 18:45
dobre ze si sa podelil o skusenost, nech vsetci vidia kto je diskriminovany
 fotka
mrspunk  7. 8. 2017 00:31
musí to byť fakt veľmi nepríjemné a súcitím s tebou lebo som hlavne na hluk hrozne citlivá. ale prečoooo si si nemohol odpustiť to "celoročne opálená"? je ok posťažovať si na ľudí že sú kokoti ale nie je ok to spájať s farbou kože. aj mňa serie suseda, ktorá si púšťa nahlas telku o 3 v noci ale nehovorím, že nemôžem spávať kvôli mojej bielej susede.
 fotka
adamshangala  8. 8. 2017 23:09
Aj mne sem-tam o 2 ráno buntošia dB, ale mne to nevadí. Neviem či sú to romale čavoro alebo gadže čavoro, neriešim to. Hlavne keď mi nikto neklope na dvere.
Býval som na internáte, boli tam iba gadže čavoro a gadže čaje, ani jeden romale. Často si robili diskotéky, mne to ale nevadilo. Vadilo mi ale, keď som musel byť ticho, aby som nezobudil spolubývajúcich. Bol som nervózny, keď som išiel na záchod alebo piť vodu, lebo som sa bál, že ich zobudím. V noci sa často prevraciam, chrápem, a tak sa bojím, že niekoho zobudím a preto sa nevyspím. Hluk vedľa mi ale nevadí vôbec.
Nechápem prečo dnes mladým ľuďom vadí hluk.
Napíš svoj komentár