Už som sa rozhodla.
Musím ujsť. Pred tvojimi prstami, rukami, perami.
Dotykmi a bozkami. Pred tvojimi očami, ktoré si pýtajú povolenie až potom, keď sa ti podvolím a odpoveď je už vopred jasná.
Musím odísť skôr, než si na teba zvyknem a začneš mi po nociach chýbať.
Skôr, ako začnem premýšľať nad tým, čo by som ti mohla spraviť na večeru keď sa vrátiš z roboty.
Skôr, ako uverím tomu, že by to mohlo fungovať. Že by sa to mohlo dostať od tlmeného šepotu v prítmí izby a bozku na rozlúčku v aute k spoločným raňajkám.
Lebo to sa nestane. Lebo ty nie si ten typ. Varovali ma pred tebou, všetci čo ťa poznajú. A ja som sa rozhodla prvý krát počúvnuť.
Prvý krát odolať tomu adrenalínu z búšiaceho srdca. Tej neistote, ktorá ma držala v napätí, ktorá ma pri tebe napĺňala, keď som netušila na čom som. Čo si môžem dovoliť a čo nie, zatiaľ čo tebe som dovolila všetko.
Prvý krát som sa rozhodla vybrať si dobrého chlapca.
Spraviť niekoho šťastným.
Lebo on si to zaslúži.

 Úvaha
Komentuj
 fotka
zajkousko  30. 9. 2013 18:16
pekné vyznanie, presne tak ako píšeš....
ale velikánsky pozor, láska je najkrajší dar od Boha, vie byť krásna ale aj mnohokrát slzičky stekajú kvôli nej po tvári...
 fotka
sturmer  1. 10. 2013 00:21
moja ty si sa teda riadne opustila
 fotka
charis  1. 10. 2013 02:30
@sturmer : ani nie, písala som to v celkom dobrej nálade
 fotka
anniedecadence  26. 12. 2013 16:34
fuu presne som si ja toto vravela... najdem si dobreho chlapca.. nasla som si.. vsetci mi vraveli ze tento mi nikdy neublizi, ze je sto.. ba tisickrat lepsi ako ten predchadzajuci.. dala som na ich slova.. zo zaciatku to bolo moooc tazke, lebo stale som ho porovnavala a nebola som zalubena... potom som sa zalubila, velmi.. ani neviem ako ani kedy.. a vies jak to skoncilo? ... po roku ma nechal s tym, ze on ma vlastne nelubi len chcel vyskusat co je to vztah...
 fotka
charis  31. 12. 2013 00:10
@anniedecadence : presne toho sa začínam obávať... asi sa začnem zmierovať s faktom že po zvyšok svojho života budem žiť s mačkami.
 fotka
j.v.stalin  31. 12. 2013 00:16
Máte chlapca zle je. Nemáte chlapca zle je. Tak ja už neviem
 fotka
anniedecadence  31. 12. 2013 01:58
@charis ale zasa nenechaj sa odradiť mojím pesimizmom.. ja teraz tak reagujem v každom fóre/blogu lebo sa mi to stalo len pred nedávnom a ešte som to nepredýchala .. možno som len proste mala smolu a nie všetci sú takí.. keď nevyskúšaš, nikdy nebudeš vedieť ako to mohlo dopadnúť.. tak ti prajem, aby si mala viac šťastia ako ja
 fotka
antifunebracka  4. 2. 2014 14:40
podla mna si sa k nemu aj tak po chvili vratila
 fotka
charis  6. 2. 2014 22:31
@antifunebracka : nevrátila
Napíš svoj komentár