Pár vecí, ktoré ma dnes naštavali....Či len jedna?

Vlastne by som mohla začať od začiatku, že? One Republic nebol môj prvý koncert (za svoj prvý koncert považujem Depeche aj keď sa tu teraz s hanbou priznám, že to bolo LMFAO. Hanbím sa sama za seba, nebojte sa). Ale vlastne konečne taký....eh...ako to nazvať? Poriadny?

Do školy som ísť musela a najviac čo som mohla urobiť bolo vypýtať sa z poslednej hodiny. Tak sme krásne prišli pred Inchebu kúsok po druhej. Stálo to pár ľudí a ja som bola celá šťastná, že sme proste super. Sedeli sme, bavili sme sa, zoznámili. Ľudia sa začali zbierať, tvorila sa rada. A tu je jediná vec, ktorá ma neskutočne rozčúlila. V zahraničí som na koncerte ešte nebola (musím napraviť, to je samo, len keď budem mať brigádu a 18) tak netuším ako to funguje, ale prečo do **** PREČO sa sprostá slovač nevie postaviť na koniec rady ale úplne surovo sa postaví vedľa nás? Tie slečny (teraz hovorím ako moja mamča) sa proste postavili....aaa, škoda reči.

Len mi to nejde do hlavy. Ako môže mať niekto toľko drzosti si tam prísť o piatej, hodinu pred otovorením a toto spraviť. Keď tú bránu konečne otvorili ono sa to tam ešte cpalo O.o "Ospravedlňujem" sa tej, ktorej som dala lakťovku a zhodila som ju na SBSkárka, ale očividne si tam nacupitala s kamoškami len tak, že há, veď my sa vlastne môžme predrať. NIE NEMOŽEŠ!!

To, že neviem utekať a keď už sa o beh snažím tak vyzerám mierne drblo je všeobecne známy fakt. Takže ma ku gateom stihli všetci predbehnúť ale nevadí, ja som super, a schytila som miesto vedľa kamošiek (čo tam boli, eh, dosť skôr, lebo opäť pripomínam, môj beh je vlastne len taký chabý pokus o rýchlu chôdzu)

Ale opäť, Kajka je super, miesto sme nemali síce úplne najlepšie, ale videla som všetky Ryanove chlupy, poty, vlasy nalepená na zábradlí. Nemať sprostých 160cm a byť trochu vyššia dostanem highfive (nedočiahla som ) Nemám brnkátko, drumstick, nič, len super zážitok a chuť ísť na ďalší koncert.

 Blog
Komentuj
 fotka
h8u  18. 2. 2014 11:12
ono je to fakticky v podstate normalne aj v zahranici, aj ked nie az v takej velkej miere ako u nas. je pravda, ze hlupost ludi co sa tychto veci tyka aku som videla v prahe som nevidela nikde inde. hlavne cislovanie ruk, neviem co ste to robili, to niekde funguje skvele a vsetci to respektuju, v prahe si z toho ludia nerobili absolutne nic a prislo im normalne ked sa s cislom 80 postavili pred niekoho s 5.

kazdopadne som rada, ze ti to vyslo! myslim, ze som ti vtedy neodpisala na tsku, mala som toho vela a potom uz bolo po koncerte. tak prepac
 fotka
antifunebracka  18. 1. 2015 03:16
na katy ides? ja bych siel len pre tu predskokanku
 fotka
doyouhearme  3. 8. 2015 00:20
och na ten koncert som veľmi veľmi veľmi chcela ísť, One Republic je moja najviac obľúbená skupina, zas mi je ľúto, že som nebola
Napíš svoj komentár