Toto je úvod skolského casopisu,:
Ú.v.o.d

Ahoy,
Volám sa láska. Jednoducho nemám priezvisko. Čudné? Nie! Pretože nie každý musí mať priezvisko, aspoň ja nie. Mám, ani neviem koľko rokov, no určite veľa, moje záľuby sú: prinášam ľuďom to najkrajšie čo mohli zažiť, prinášam ľuďom to najkrajšie čo mohli zažiť. Opakujem sa? Prepáčte, ale ja nič iné robiť neviem, iba nenápadne zasiahnuť do života, dokonca aj v tých momentoch, keď už vo mňa nikto nedúfal. Tak, myslím, že moja práca je dosť zložitá a tak na moje ostatné záľuby by neostal žiaden voľný čas. Mojou prioritou je vyčariť na tvárach zaľúbených šťastný úsmev, pokoj v duši a srdci. Je to veľmi povznášajúce a ušľachtilé. Mňa to osobne veľmi poteší, keď uvidím pozitívny výsledok tejto mojej činnosti.
Veď čo je krajšie ako toto? Nič!
No a teraz nasleduje tá horšia(záleží od toho pre koho), ale aj tá lepšia časť. To pre tých teraz zamilovaných ľudí, alebo jednoducho, len pre tých, ktorý sa zamilovať chystajú. Hovoríte si, že vy nikdy nebudete zaľúbení?! To nie je pravda, každý sa so mnou aspoň raz stretne, buď u neho pobudnem krátko, alebo dlho, priam na celý život. Ale teraz to hlavné. Toto číslo tohto „zaláskovaného“ časopisu bude úplne, česť výnimkám, celé o mne! Konečne aj o mne sa nie čo napíše! To je úplne super, veď pripomenúť sa nejak musím, keď už nasleduje ten sv. Valentín, no nie? Aj si odpoviem: no ano! Tak dúfam, že si tu nájdu romanticky naladené duše niečo čo ich zaujme, poučí, alebo len tak si prečítajú niečo dobrého. Aspoň to nebudú nudné učebnice no nie?
Na záver hm, ani neviem čo od toľkého šťastia mám povedať: budem v časopise, dokonca budem mať aj sviatok? Jediné čo mi zostáva je, sa s vami rozlúčiť.
Tak ahoyte o rok.

S pozdravom

Tvoja celoživotná láska

Napísal: Michal Badin

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár