Sme mladí, slobodní a divoký...Asi takto by sa vedela charakterizovať mládež
Robíme si čo chceme a neberieme ohľad na druhých.
Najradšej máme zábavu, kopu srandy a túlanie sa po večeroch.

Stále sme ako deti..aj ked máme 20 rokov. Stále chceme niečo vymýšľať a hrať sa.
Ale vieme byť aj zodpovedný a byť ako dospelý..Alebo aj nevieme, a vtedy za nás stále rozhodujú rodičia. No nič moc čo?
Niektorí z nás popri zábave chcú aj niečo dosiahnuť. Najprv stredná škola, potom vysoká a potom nejaká kariéra a rodina..
Ale niektorí by sa najradšej túlali po nociach a zabávali celý svoj život..

Mladí - sme stále, vždy a v každom veku.Teda ak sa na to cítime..
Ale byť ,,mladým" v pravom slova zmysle znamená zabávať sa kým to ide. Užívať si život a riešiť len nepodstatné veci...Zažívať prvé lásky, trápenia a smútok z rozchodov. Zažiť prvú diskotéku, prvý opitie sa a podobné veci.
Slobodní - znamená pre nás, nestarať sa a užívať si. Len chodiť do školy a všetko riešia naši rodičia. Kým nebudeme pracovať tak si môžme povedať, že sme slobodní, že si robíme čo chceme a jedinou povinnosťou, je vstať do školy..aj ked nie vždy aj to plníme.
Ale ak príde práca, tak už nebudeme taký slobodní. Už budeme musieť vstávať do práce a nie chodiť sa nám ako sa zachce.
Divoký - divoké večierky, divoké večery po vonku, divoké vzťahy to všetko patrí k dnešnej mládeži. Načo sa kontrolovať ked sme mladí a všetko nám je jedno?

 Blog
Komentuj
 fotka
jessminka  27. 5. 2012 23:35
Užívať si život môžeš v každom veku a nemusíš byť na to mladý, slobodný a bezdetný... práca je rovnaký záväzok ako škola. Snažíš sa dosiahnuť nejaký úspech, niečo čo ťa posunie ďalej... a je jedno či bývaš alebo nebývaš s rodičmi. Či máš alebo nemáš svoju rodinu... ale užívať si život a neviazanú zábavu môže každý...
 fotka
bondulka  27. 5. 2012 23:38
no ved to nevravím, že nie..ale proste som len charakterizovala mladých..ved som tam napísala, že mladí sme stále...
 fotka
domcirock  28. 5. 2012 09:24
vystihla si to ale som rada, že ja to už viac-menej takto nevnímam o pár dní maturujem, hľadám si robotu a neskôr si chcem založiť rodinu chcem sa stať samostatnou a brať zodpovednosť sama za seba už sa teším na to, ako sa odsťahujem, budem si sama zarábať peniažky a budem "DOSPELOU" diskotéky ma už nebavia a zabaviť sa viem aj bez nich a alkoholu
 fotka
rollo111  28. 5. 2012 09:50
@jessminka

k tomu aby si sa stala úspešnou nemusíš chodiť do práce a dokonca ani školu k tomu nepotrebuješ, dosahovanie akýchkoľvek úspechou zabezpečujú ciele ktoré si stanovíš a nie chodenie do práce...
 fotka
wolskeoko  28. 5. 2012 13:29
mas to trochu pomylene, no to sa mi nechce rozoberat. Kazdopadne ked si budes chciet zalozit rodinu a robit karieru, tak nezabudaj sa bavit nadalej, lebo sa stanes motrokom spolocnosti. Mladost predstavuje najma sviezost mysle - diferencovat pracovny a sukromny zivot a v tom sukromnom si vediet uzivat aj popri detoch. Da sa to.
 fotka
bondulka  28. 5. 2012 15:01
každý máte svoj názor..a ja vám ho neberiem. ale som rada, za to že sa to aspoň niekomu páči
Napíš svoj komentár