Nebud tragéd!
Nemusí ísť všetko podľa toho ako si si to naplánoval. Môže ti do toho niečo skočiť, prihodiť sa ale život ide dalej. Kvôli tomu sa nemusíš vzdať všetkého čo ťa ešte čaká.

Nebud sobec ! Nikto nemá rád takých čo hovoria len JA, JA, JA! Zamysli sa troška nad sebou a počúvaj aj ľudí okolo seba! Aj oni majú problémy nie len ty! Zdá sa ti, že si na tom strašne zle? Niektorí to majú horšie! Ale ty ich nevnímaš. Svet sa nebude točiť len okolo TEBA a Tvojich problémov! Tak si to uvedom!

Nebud namyslený ! Nikto nie je dokonalý a nikdy ani nebude. Myslíš, že plastika ti pomôže? Tak si to mysli dalej. Za to že niektorí nie sú ako ty a nemajú toľko peňazí, tak sa k nim budeš správať inak? Ale peniaze nie sú všetko. Sú tu ešte priatelia a rodina, ktorá ťa podrží.
Vravíš si, že ti priateľov máš? A nie sú to len falošní priatelia? Poobzeraj sa okolo seba!

Neposmievaj sa! Nikdy nevieš, či sa ti neprihodí to isté čo tomu, čo si sa mu posmieval! Osud ti to môže vrátiť, aj ked tomu neveríš.
Za to že je niekto postihnutý, to ešte nie je dôvod smiať sa! Mal by si sa smiať na sebe!

Tak takých to ľudí je určite na svete veľa. Ale mať ich vo svojom okolí, tak už je niečo iné. To je tragédia.

Nikdy som nebola namyslená ( a ten kto to o mne povie, ma dobre nepozná) a ani nebudem. Nemám byť prečo. Nie som sobec, vždy myslím aj na druhých. Zaujímam sa, aj ked niektorí o to asi nestoja a ja už nemám sily hádať sa.
Som občas pesimistka, ale že by som bola tragédom...to si nemyslím. Beriem život ako ide. A ked sa niečo neočakávane stane, tak sa s tým popasujem. Ale nevzdám sa! A idem dalej!
Postihnutým ľudom sa nesmejem.To je skôr na poľutovanie alebo plač. Alebo aj pre úsmev na tvári...ak vidíte ,že to dieťa bojuje a pasuje sa svojím životom.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár