Je 29.12. a to je deň kedy zas uvidím svojho miláčika. Nevravím, treba sa aj odlúčiť ale ved sú Vianoce a vtedy by sme mali byť všetci spolu. Je to zvláštne pomyslieť si, že za 3 dni bude Nový rok a s tým príde aj nový život. Nové predsavzatia, ktoré si dáme a nové plány s našimi priateľmi, ktoré chceme na další rok zvládnuť.
Pamätám si ešte na to ako sme sa stretávali s Milanom a všetko sa to tak pomaličky rysovalo. Viem, mala som vtedy ešte bývalého...ale postupne som začala prechovávať city k môjmu miláčikovi. On ma chápal a vždy vedel akú mám náladu. A vždy večer som sa naňho tešila ked príde na pokec. A ked náhodou neprišiel tak som mu už písala, že prečo a tak. Bola som zamilovaná ale nechcela som si to pripustiť. Ale po mesiaci som to už nemohla skrývať.
Pamätám si na našu prvú prechádzku. Prvý krát to ani prechádzka nebola, skôr len môj rýchly krok. A na druhý pokus som sa snažila ísť pomaly, ale aj tak ma musel upozorňovať. A potom sme sa len rozprávali a ja som sa hanbila.
Ale som rada, že som ho spoznala, pretože som šťastná. A veľmi.

Tento rok som vyskúšala niečo nové. Išla som na vysokú. Mala som strach, pretože som tam nikoho nepoznala, ale zvládla som tak ako zápis aj prvý deň. A hned som sa tam zoznámila s dvoma babami. Teraz mám pred sebou ešte pár skúšok, ale myslím si že to zvládnem. Len neviem kedy sa budem na to učiť. Asi až po Novom roku, ako to vidím.
Tento rok som stratila kamarátku.Alebo skôr sme stratili kamarátku. Kristínu. Mala svoje chyby, ale mali sme ju aj tak radi. Na ňu budem určite spomínať na Silvestra. Pripijeme si spolu! Zdvihnem pohár hore k nej.
Ale zas spoznala som novú kamarátku. Teda nie je až taká nová, ved Zuzku poznám už od základnej. Síce len dva roky som s nimi chodila, ale aj to sa počíta. Ona bude vlastne oslavovať aj narodeniny. A darček mám už kúpený. Je to niečo s anjelikom a čertíkom. Kedže ona o sebe tvrdí, že je anjel a ja si aj tak myslím, že je trošku čertík. Takže bude mať obe naraz. Anjelika s čertíkom.
Moja najlepšia kamarátka Petra je teraz pekná odcestovaná vo Viedni. Neviem dokedy a neviem či sa mieni vrátiť. Ale raz bude musieť. Ako viem, mama jej to stále neschvaľuje.
O Danke s Marekom som tiež pár dni nič nepočula. Napísala som jej na Vianoce ale to bolo všetko. Ved ideme spolu na Silvestra, tak sa tam dozviem. Ale neviem. Nemyslím si, že sa k sebe hodia. Pretože Danka ked má frajera sa správa ako keby ho ani nechcela. Všetko jej vadí čo robí, ale ked spraví ona to isté tak je to v pohode. A to nie je dobre. Azda na to raz príde, že robí chybu. A že by nemala hľadať chalana podľa toho ako vyzerá ale aký je.
A Lenka? O tej neviem už asi týždeň nič. Možno aj viac, neviem. Zuzka vravela, že vraj si niekoho našla a je stále s ním. Takže preto sa asi tak dlho neozvala. Na Silvestra som ju ani nepozvala. Neviem čo by sme si povedali.
No a doma...doma je to super. Občas nejaká tá hádka s maminou ale vždy nás tá zlosť prejde. Otec je teraz 3 týždne doma, takže je veselo. S ním sa vždy tak dobre žartovať.
Ale už o dosť o tom všetkom. Musím sa ísť nachystať, pretože Milan ma už prezvonil, že je tu. Je niečo po 17h a my ešte pôjdeme von. Asi zavoláme aj Zuzku. Sa teším už.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár