Láska. Každý potrebuje lásku.

Deti. Tie malé, zlaté detičky. Obraz nás dospelých. Naša kópia. Tí ju najviac potrebujú. Treba sa o nich starať. S láskou ich opatrovať. Ukladať do postele. Držať ich v náručí. S láskou ich priviesť na svet.

Mládež. Sú to deti, ja viem, ale také väčšie. A ešte stále potrebujú aby sme ich ľúbili. Starali sa. Zaujímali sa o ich problémy. Stáli pri nich aj v zlých časoch. Chápali ich a milovali zároveň.

Starí ľudia. Sú to rodičia našich rodičov. Sú to naše babky, ktorým sme chodili do záhrady a oni nás strážili, ked sme boli malý. A našou povinnosťou je im to oplatiť, vždy ked sa dá. Potrebujú cítiť, že ich má ešte niekto rád.

Zvieratá. Nie sú to ľudia, ale sú to tiež živé stvorenia. A potrebujú lásku. Chcú niekoho kto by sa o nich postaral. Sú bezbranné a často sa nevedia brániť. Sú ako malé deti.

My ženy. Potrebujeme lásku. Potrebujeme vedieť alebo skôr chceme, aby nás niekto miloval a bral také aké sme. Aj s našimi chybami. Aby nás rozosmial ked je nám smutno a bol úprimný.

Muži. Aj tí potrebujú lásku. Možno si nahovárajú že im je dobre samým, ale opak je pravdou. Začne im chýbať niekto, kto by ich miloval a o koho sa môžu oprieť. Muži sú radi milovaní, a vedia lásku aj vrátiť. Milujú a ochraňujú ženu, na ktorej im záleží.

Všetci totiž potrebujeme lásku. A nik sa bez nej nezaobíde. Po čase vám aj tak bude chýbať.

Láska.

To nádherne slovo. Ktoré spája dvoch ľudí. A robí nás šťastnými.

 Blog
Komentuj
 fotka
l1me  29. 7. 2012 23:57
preco niesu muzi tiez viac vyznaceny?
 fotka
sugy1  30. 7. 2012 01:53
pravda
 fotka
bondulka  30. 7. 2012 11:13
@l1me

To tak nemalo byt,napravim to..
 fotka
l1me  31. 7. 2012 10:31
 fotka
euphoria  11. 8. 2012 11:29
nádherný blog plný...lásky
Napíš svoj komentár