Chcem ujsť.

Chcem ujsť. Chcem zmiznúť preč. Všetkým bude lepšie. A nebudem im chýbať.
Chcem zomrieť. Nebolo by to lepšie? Len niekedy ma to pochytí. A ja už nevládzem. Vážne, nemôžem. Tento život je taký..krutý a ja mám pocit, že...

Tak takéto veci mi behali prednedávnom v hlave. Toto som naozaj chcela. A viem, že som toho bola schopná. Presvedčila som sa na vlastné oči. Už by som nebola taký bojko ako niekedy. Pretože vtedy to bolo iné.
Mala som pocit, že tie myšlienky v mojej hlave nikdy nezmiznú. že ma stále budú otravovať a že sa zničím. Pretože som im občas verila a potom tie myšlienky.

Ale už ich bolo Dosť!! A stačil na to jeden večer. Jeden okamih. Všetko sa vo mne zmenilo. Viem, mohlo sa aj skôr..ved mám úžasného priateľa, ale...stále vyhrávali zlé myšlienky. Nado mnou.
Ten jeden okamih. A stačilo! povedala som si. Nechcem umrieť, ešte som mladá. Musím toho toľko zažiť. A nechcem opustiť svoje šťastné obdobie...s Ním.
Proste som povedala NIE! STOP! Už žiadne zlé myšlienky. Viem, že ich len tak neodoženiem. Ale budem s tým bojovať. Budem. Verte či nie, budem! Plakať a smútiť môžem koľko chcem, ale tie myšlienky NADO MNOU nezvíťazia. Už nie. Ja chcem žiť a byť tu pre ľudí, ktorý ma raz budú potrebovať. Pre mojich rodičov, pre moju sestričku a preňho. A viem, že pár úžasných ľudí mi bude môj život spríjemňovať ich úsmevom.

Už nechcem myslieť na to čo bolo a čo sa stalo a ako ma to zmenilo. Pretože teraz sa to až zmenilo. V mojej hlave. Ešte vykričať všetko z mojej duše a budem celkom nová.

Nová.
JA.

 Blog
Komentuj
 fotka
hopelight  11. 7. 2012 17:38
treba očistiť myseľ
 fotka
bondulka  11. 7. 2012 17:47
robím to
Napíš svoj komentár