Kde bolo tam bolo, žilo dievča menom Popoluška, ktoré väčšinu času trávilo pred pecou. Nie kvôli tomu, že by ju čistila, ale bola to ťažká feťáčka popolu a kvôli tomu dostala aj meno. Od detstva ju trápila posadnutosť popolom. Ešte keď mala len štyri s tým začala. Skúšala prestať ale nepodarilo sa jej to, tá túžba po popole bola väčšia. Chcela sa s tým niekomu zdôveriť lenže nemohla.

Raz keď jedli v jedálni typické jedlo niečo jej zavoňalo. Nebolo to „mäso alla tuti“ s ktorým sa jej mama jebala. Hľadala čo jej to tak silne vonia, až ju nos doviedol ku krbu a prišla na to. Bola to vôňa popola. Nie z krbu, ale z urny. Voňal jej popol jej babičky Márie. Tá vôňa jej ochromovala všetky zmysly, nemohla sa ovládnuť. Vysypala popol- babičku Máriu na stôl potom ušúľala z papiera trubičku a začala šnupať babičku. Zrazu niečo spadlo. Jej mama Aneška pustila vázu s kvetmi na zem. Ohromená pohľadom na svoju dcéru ako šnupe babičku Máriu ju totálne zložil a dostala porážku. V ten deň sa zaprisahala, že to už nikdy nespraví, ale vábivá vôňa popola ju mučila a vzdala to.

Jej otec si po dvoch rokoch zobral inú ženu- Oľgu ktorá mala ešte dve dcéry: Fusun a Mirindu. Obidve boli skazené. Stále robili Popoluške zle, vysmievali sa jej. No najhoršia bola ich matka Oľga, ktorá pri každej príležitosti Popolušku zjebala. Dávala jej tie najťažšie práce: riadiť hajzeľ a nárokom si vždy dala Fusun pre istotu konzervu fazúľ, aby mala čo Popoluška riadiť. Popoluška bola unavená, celý deň makala ako piča a ešte ju stále zvíjala chuť na popol. Zrazu do izby vtrhla Mirinda, kričala na celý dom, že ma úžasnú novinu. Keď sa Oľga a Fusun dotrepali do obývačky, Mirinda hneď spustila, že vraj sa koná ples v zámku, ktorý usporiadal princ Krasoň. Celé nadšené sa začali dohadovať, čo si musia kúpiť v meste.

Popoluška to samozrejme počula tiež a prišla za Oľgou a spýtala sa jej či aj ju zoberú, že bude potichu ako myška a nikto si ju nevšimne. Všetky tri sa začali rehotať ako zmyslov zbavené a odjebali ju, že taká piča tam nie je treba iba čo by im hanbu spravila. A aj tak ešte treba poriadiť a vyčistiť hajzeľ po Fusun. V deň plesu bolo v dome všetko hore nohami. Každý kút v dome bol zadrbaný od latiek a nitiek. Popoluška nestíhala spĺňať ich rozmary. Fusun a Mirinda na ňu pokrikovali „prines mi to, prines mi tamto“. Oľga si neodpustila a uštipačne Popoluške povedala, že ak chce môže ísť s nimi na ples. Popoluška hneď (piča naivná) nadšene súhlasila. Ony si zase z nej spravili piču... hovno z toho. Vyparádené a vymaľované odišli na ples. Hneď potom sa Popoluška rozplakala a utekala do peci si zase šňupnúť z popola.

Nafetovaná odišla do záhrady si do niečoho zakopať. A už to aj našla. Uvidela pred sebou veveričku ako hryzká oriešky. Pristúpila k nej bližšie a celou silou do nej kopla ...a tá letela a letela . Popoluška rýchlo za ňou šprintovala, aby jej neušla, pripravená udrieť ju svojou pravačkou. Lenže veverička ju začala prosiť o milosť, že ak ju nezabije, dá jej čarovne oriešky. Popoluška samozrejme súhlasila. Veverička jej dala do ruky oriešky, lenže Popoluška ju celou silou kopla tak, že zaletela až k susedovmu domu a pomyslela si „dobre som ju ojebala“. Celá netrpezlivá otvorila oriešok. Pred ňou zrazu ležalo sexi červené spodné prádlo – čipkovaná podprda a tangáče a k tomu ešte podväzky. Nadšená otvorila ďalší- z neho vyskočili dlhé čierne šaty. Ohúrená tou ohromnou krásou otvorila ďalší. V ňom bol ružový prezervatív.

Šokovaná si vyzliekla staré tričko a tepláky a obliekla si spodné prádlo a šaty a do kabelky si dala prezervatív. Ešte sa upravila v zrkadle a vyrazila na ples. Lenže nemala ako a tak si stopla kamionistu, ktorý za to chcel iba malú službičku. Keď už prišla pred palác bola užasnutá. Palác bol veľkolepý. Vykročila ladným krokom ako ľahká srna až k vchodovej bráne, pri ktorej stali dvaja SBS-kari, ktorí boli celí upotení z jej výstrihu. Otvorili jej dvere a ona vošla dnu. Sála bola úžasná. Všetko tam bolo úžasne. Zrazu cítila pohľady všetkých na jej kozách. Niekto kráčal smerom k nej a keďže mal na hlave korunu, tak jej došlo, že to bude princ. Princ sa na ňu nežne usmial a požiadal ju o tanec. Zaujato sa rozprávali a nezaujímali sa o zvedavé pohľady. Princ navrhol aby išli niekam do súkromia. Samozrejme ju vzal do svojej komnaty. Chvíľu na seba iba tak civeli a potom sa začali vášnivo bozkávať. Princ šikovne strhol z nej šaty, aj so seba. Popoluška ho rýchlo stopla, zobrala si kabelku a vybrala ružový prezervatív.....TERAZ JE TÁ ČASŤ, KEĎ SI MÔŽETE DOMYSLIEŤ .....keď už bolo po všetkom, odbilo pol dvanástej (princ prekonal svoj osobný rekord a trvalo mu to až 30 sekúnd).

Popoluška sa rýchlo začala obliekať. Princ sa ju snažil zastaviť a spytoval sa, prečo chce odísť preč, veď by si ešte mohli dať ďalšie kolo. Lenže Popoluška odvrkla, že sa musí ponáhľať, lebo má ešte veľa roboty. Chcela ....dúfala, že uteká kvôli tomu že by ju capli tie tri strigy ale vedela že to je kvôli popolu ..ak si nedá svoju dávku, tak zošalie. Vybehla z izby, princ sa nestihol obliecť a vyštartoval za ňou, ale nikde nebola. Natiahol si nohavice a košeľu a zrazu zbadal na zemi červené tangáče. Dal si ich do vrecka a naštartoval svojho tátoša. Netušil ako, ale musel ju nájsť. Tá žena sa mu vryla hlboko do mysle. Spomenul si, že ešte má vo vreckách tangáče a tak začal chodiť od domu k domu a dával ich skúšať mladým devám. Keď už Popoluška prišla domov, vyzliekla sa a začala upratovať, aby to vyzeralo, že niečo robí. Po chvíli prišli domov Oľga a jej dve teľce. A nehnevane diskutovali o plese alebo skôr o žene, ktorú si princ odviedol nevedno nikam. Popoluška sa tvárila ako nič, po chvíli ju už nebavilo urážanie na jej osobu a tak sa vypýtala ľahnúť. Oľga súhlasia, nemala chuť sa dívať na jej ksicht. Zatiaľ princ unavený, ale stále vytrvalý, hľadal svoju Popolušku. Ale bezvýznamne. Nenašiel dievča, ktorému by padli tangáče ako jej. A bezmocne povedal si že už posledný dom a vzdáva to.

Popoluška vstala s dobrou náladou, úspešne prišla o panenstvo len tie tangáče ju mrzeli. Zdola počula ako na ňu volajú a dávajú jej príkazy na cely deň. Ako tak čistila piecku a po malých dúškoch šňupala popol, zrazu zazvonil zvonček. Vydrbala sa ísť otvoriť, nak si idú tie piče samy. Fusun celá znechutená, že musí pohnúť zadkom, išla otvoriť dvere. Princ z včerajšieho plesu stál pred ňou. Nemo len zízala naňho. Princ jej povedal, že hľadá dievča zo včera a že mu ostali iba tieto tangáče a ak by mohla si ich vyskúšať. Ona samozrejme súhlasila, ale nie a nie sa do nich napchať. Ešte pre istotu sa jej spýtal, či nemá sestru. Ona nezaváhala a zavolala Mirindu aj s Oľgou. Po chvíli sa dotrepali ohromené, kto stoji pred ich dverami. Princ zopakoval svoj návrh aj druhej sestre, tá tiež neváhala a tangáče ťahala, ale márne. Sklamaný a smutný sa ešte pre istotu spýtal, či už nikoho nemajú v dome. Robili sa sprostými, že nie. Popoluška pri šňupaní zhodila hrnce. Oľga hneď, že to je mačka. Lenže princ mal čudný pocit. A tak vtrhol do kuchyne a práve vtedy Popoluška šňupala. Vytriezvela pri pohľade na princa. Ten na ňu zízal. A nastalo ticho, že až bolo počuť Fusunine prdy. Princ vedel, že tangáče jej padnú ako uliate, keďže sú jej. Popoluška rýchlo utiekla, príšerne sa hanbila. Musela odísť ďaleko. Princ jej bol v pätách, uháňal za ňou na harlejovi, až ju dobehol. Pozrel sa jej do tých jej sfetovaných očí a povedal, že mu nevadí, že šňupe popol a že aj on si rád zašňupe kypriaci prášok. Cítila, že ju mal rad a nevadila mu jej úchylka.

A ste zvedaví, čo sa stalo s troma kráskami?...nuž Fusun nejako zachutili výkaly popritom sraní na hajzli a zamilovala si ten pocit, keď jej teplé hovno stekalo po kolenách...a stala sa čestnou degustátorkou fekálií. Mirinda - o tej nič nevieme, posledné info, čo mám - robí ako luxusná prostitútka na Krížnej a rozdáva filcky všade, kde sa dá. Oľga sa stala vášnivou sledovateľnou Šehrezády, dokonca sa to stalo až posadnutosťou. Dostal ju ten dej, tá akcia, zápletka, či sa konečne dajú Šehrezáda a Onur dokopy... lenže ako je už u Markízy známe, v polovici Šehrezádu zrušili. Ona to psychicky neuniesla a odstrelila sa. Ale keďže to boli iba vedľajšie postavy, tak to nevadí. Hlavne nak Popoluška a princ dobre dopadli, nie? Takže ich láska bola natoľko veľká, že prekonala Fusunine prdy, Mirindine filcky, rok 2012 a koniec Šehrezády, takže jedine ako to mohlo skončiť je že šňupali šťastne až dokým si neupchali dýchacie cesty.

VERÍM, ŽE TENTO ROMANTICKY PRÍBEH VÁS CHYTIL ZA SRDCE A STE SI PORIADNE POPOPLAKALI. LEPSIE AKO SEHREZADA, NIE? PROSIM DAJTE TOTO PRECITAT SVOJIM RATOLESTIAM SKOREJ AKO VYRASTÚ A NEOJEBÁVAJTE ICH HNEĎ OD MALIČKA, LEBO ONI NÁM BUDÚ ZARÁBAŤ NA DÔCHODKY!!!

 Blog
Komentuj
 fotka
xinax  14. 6. 2011 19:25
Tak táto verizia sa mi fest páči
 fotka
xinax  14. 6. 2011 19:25
*verzia
 fotka
upirka113  14. 6. 2011 19:32
no tak toto je fecka sme sa nasmiali so segrou
 fotka
normalkomar  14. 6. 2011 20:04
bohaotcatvojho dobré to bolo
 fotka
jajusqa123  15. 6. 2011 17:21
Super
 fotka
kiksauri  15. 6. 2011 19:08
rozosmialo ma fakt
 fotka
antifunebracka  11. 8. 2017 16:01
TOP BLOG!
@orfea2 Toto budete čítať decku?
 fotka
orfea2  5. 10. 2017 22:01
@antifunebracka slzy mi tečú, úplne som zabudla na toto
kajo navrhujem stretnúť sa
 fotka
antifunebracka  6. 10. 2017 16:43
@orfea2 Veď ja som za, len komunikuuuuuuj!
Napíš svoj komentár