Už som sa tešila,že toto budú prvé prázdniny,kedy nebudem počuť tú krátku vetičku ... UŽ SA TI TO KRÁTI. No asi som to zakríkla. Moje okolie si to jednoducho vychutnáva rok čo rok. Hlavne ľudia nad 30, ale aj tí škodoradostnejší kamaráti,ktorým sa už študentské roky skončili.

Možno to viacerí poznajú. Prídete niekam na návštevu k známym, starým rodičom ... a hneď prvé, čo vám povedia je tá slávna veta.
Nič proti nej, ale veď máme ešte dosť dní do konca. Neurazte sa tí,ktorí dennodenne počítajú dni do začiatku septembra. Ak aj takí ľudia existuju.
Máme aj iné starosti a nie začať rozmýšľať nad tým,kedy zase príde horor nazvaný ŠKOLA. Až mi zimomriavky prebehli pri tom slove. Nuž čo, patrím k tým ,ktorí trpia antipatiou k ... už spomínanej veci.

A nie som určite jediná, ktorej táto vetička trošičku lezie na nervičky. Napríklad ... stretla som sa s kamarátkou. Vyzerala,ako keby stratila svoje milované domáce zvieratko ... no nebolo to tak. No ten zničený pohlad a biela farba tváre ma teda vystrašila. Vylakaným hlasom som sa jej spýtala,čo sa deje. A odpoveď? Za jeden deň jej rodina asi stokrát tĺkla do hlavy, že o chvíľku sa končia prádninky a mala by sa začať chystať na nákupy zošitov a podobných chmulovín. Ale načo? Veď stačí jedno pero a pár papierov ... je to síce potom trošinku nezrozumiteľne,ale peniaze sa dajú využiť aj rozumnejšie.

No mysleniu mojich rodičov a zvyšku príbuzenstva asi nikdy nepochopím ... ak hej,tak to bude zázrak. Čím ďalej, tým viac sa v tom vyžívajú. Strááášne im robí radosť,keď mi to povedia. Keď vidia ako mi už adrenalín stúpa a potom vždy ,,kludným hlasom" niečo odpoviem. Zvyčajne im to ešte viac rozpumpuje krv v žilách a potom sa to nekončí najkrajšie. Ale to je o inom.

Takže odkaz všetkým tým, ktorých to teší. NEPOUŽIVAJTE tú vetičku ... aspoň v mojej blízkosti. Lebo ma raz už fakt trafí ... a chcem sa dožiť ešte toho ako krásne nezmaturujem.

 Blog
Komentuj
 fotka
brox  15. 8. 2007 11:22
Len antipatia k skole?

Ja tu barbarsku budovu nenavidim tak, ze to uz snad ani viac nejde.

Uz aby sa rozpadla na prach.
 fotka
ygor  15. 8. 2007 11:24
ROFL ROFL- hej uzivajte si skolu kym mozte

dalej to uz tak vtipne nebude

A podla mna zmaturujes

A zosity vazne nikto nepotrebuje
 fotka
bloowe  15. 8. 2007 11:28
No ja mám fakt len antipatiu ku škole ... ona aj tak dlho nevydrží. Síce sa ju snažia zamaskovať novým náterom,ale o chvíľku sa aj tak zosype. Už aby to bolo
 fotka
sabinkaa  15. 8. 2007 11:43
aaano to poznam priserne
 fotka
anzu  15. 8. 2007 18:19
ja zas neznasam, ked mi vsetci otlkaju o hlavu, ze toto musia byt moje najlepsie prazdniny (3 mesiace)zda sami, ze jediny, kto ten pocit nema, som ja
 fotka
anamara  17. 8. 2007 00:59
suhlasim takmer so setkym co tu bolo napisane kedze nemam 3mesacne prazdniny
 fotka
ciernaruzicka  1. 10. 2007 17:20
na a mne sa v skole lubi ... sak tam predsa prezivame mladost...jaj no ale keby sme sa ucit nemuseli..
Napíš svoj komentár