Pred necelými piatimi minútami som si uvedomila,aký je dnes dátum.Pre niektorých obyčajný den, pre inych šťastný alebo smutný den ... pre mňa určite dňom, kedy si zas zaspomínam na tých,ktorý medzi nami už nie su.

Presne pred rokom opustil tento svet môj dobrý priateľ...nebudem rozoberať,či to bolo dobrovoľne alebo nie,ale veľmi mi chýba.Asi je to smutné,že som si nato spomenula až teraz ... ale dlho trvalo spamatať sa.

Poznáte to ... máte dobrého priateľa, pri ktorom viete,že všetky bolesti a trápenia mu môžete povedať.Drží nad vami ochrannu ruku, pomáha vám a myslíte si,že to nikdy neskončí.A ani sa nenazdáte a je všetkému koniec.Najhoršie je,že ma stále hryzie svedomie ... prečo som mu nepomohla. Vedela som o jeho problémoch v rodine,vzťahmi atd ... len mi nepovedal o jednom najvačšom probleme, ktorý ho trápil.Dozvedela som sa to až po pár dňoch od toho osudneho okamihu.

Trpel sebapoškodzovanim ... možno si teraz vravite,či som bola slepa ... možno ano ... ale nemohla som asi to všimnut,kedže na rukách nemal nič.Rezal sa na miestach,ktoré nebolo vidno (hlavne nohy).Teraz nastáva otázka prečo?To som zistila hneď, no nechcem to rozoberať.

Chcem týmto len povedať,že budem naňho spomínať vždy len v tom dobrom.Pamatam si na vetu,ktoru mi povedal pri poslednom stretku,ked som bola smutna zo vztahu.

,,Nikdy sa nevzdávaj,lebo ty si zaslúžiš lásku ... a raz sa ti určite pošťastí ... no hlavne sa nevzdavaj a ver si."

Rada by som povedala,že sa mi za ten rok pošťastilo ... no opak je pravdou.Stále mám v láske smolu ... no zoznámila som sa pred pár týždnami s velmi dobrým človekom.Bude určite vedieť o koho ide.A vďaka nemu ma zas všetko baví.A týmto mu chcem povedať,že mi na nom záleží.Takže SPOMIENKA ZOSNULYM a všetko dobre všetkým ludom.

 Blog
Komentuj
 fotka
drbna  16. 6. 2007 23:13
 fotka
csikko  16. 6. 2007 23:22
nooo to sa mo malo liecit... Ked sa to nelieci to zial dopadne tak ako unho
 fotka
bloowe  16. 6. 2007 23:26
To Csikko



Máš pravdu ... malo sa to liečiť,ale hanbil sa mi s tým priznať. Nemusí to tak ale vždy skončiť ... poznám pár takých ľudí a dokonca aj vyliečených a žijú šťastným životom.Ale vždy je možnosť,že sa tie stavy vrátia.
 fotka
luc.ka  16. 6. 2007 23:28
je to veľmi zvláštne. že dokáže niekto sám sebe ubližovať...
 fotka
bloowe  16. 6. 2007 23:33
To Luc.ka



Lucka je to zvláštne ... no každý môže mať takéto stavy. Snáď až na moc veľké výnimky. Možno aj v tvojom okolí žijú taký ľudia a možno o tom ani nevieš. O mnohých som to dlho nevedela ani ja.
 fotka
csikko  16. 6. 2007 23:43
vsak hej... Ten kto sa o tom probleme zveri dakomu... rozprava sa o tom... (no sice najlepsie s odbornikom) tak sa to lieci... ale nieje to stale 100% riesenie... moze sa to vratit... Ale je urcite vatsia sanca o viliecenie...

Luc.ka psychicke stavy, veci su komplikovane a moze sa aj zial to stat, ze si clovek sam sebe ublizuje
 fotka
bloowe  16. 6. 2007 23:46
To Csikko



Máš pravdu. Je to o to horšie, že stále si viac a viac mladych ludi ubližuje a chce spáchať samovraždu.
 fotka
aduliatkodca  16. 6. 2007 23:50
milé, že si si na neho spomenula aj po roku a spomínas len nato krásne, čo ste spolu prezili. A je mi to veľmi lúto, hlavne, ked blízil sam sebe.

ale drzím ti palce aspon nech ti to teraz v tej láske víde
 fotka
bloowe  16. 6. 2007 23:52
To Aduliatkodca



Dakujem ti velmi pekne.Aj keby nevyšlo,som rada za každeho priatela. Ešte raz dakujem a držim aj ja tebe palce v celom živote,nech sa dari.
10 
 fotka
ciernaruzicka  17. 6. 2007 00:17
dneska je den smutnych blogov? ....

..tak to mi je fakt luto co sa mu stalo,ale neviem preco to nikomu nepovedal ze co si robi mozno by to potom inak skoncilo
11 
 fotka
  29. 6. 2007 19:15
nom..



k tomu ako si ludia dokažu ubližovať by sme asi každý mohli niečo povedať,myslím že je pekné že si si spomenula a že sa na to snažiš divat s nadhladom,odpoved na to prečo sa tak niektory spravame ti neda ani človek ktory si ubližuje ako možno on..

vetšinou je to o tom že skutočnú hodnotu života akosi nemožme dosiahnut..taky ten maly kusok stastia pre seba



hmm,k tomu prečo tam chybala otvorenost či čo..vieš uprimne povedanne niesom zastanca tych čo kričia že sa zabiju a ubližuju tym blizkym len aby uputali pozornost napriklad,nemyslim si že ak sa niekto rozhodne podobne mal by s tym za každym chodit a hovorit mu to pretože by to asi ten clovek aj tak nepochopil a len by ho to viac ranilo..



možno to nieje pekne ale ja si myslim že každy ma pravo si vybrat ako chce žit..a či chce..



žijem pre dnešok..zajtrajšok je mrtvé zviera
12 
 fotka
marcyelka  24. 11. 2007 21:25
ach jaj... Ci uz toto, alebo aj ine, je vzdy nieco, ako odist dobrovolne odtadialto.

Moja nevzdavaj sa, mas nato, aby si bola AJ TY STASTNA!!!
Napíš svoj komentár