Opäť sa po dlhom odmlčaní hlási z jedného tmavého,ničím zaujímavého,petržalského bytíku,v ktorom je umiestnený jeden starý a hrkajúci počítač ako inak jedna psychopatka.No a ide všetkých nudiť svojimi slovami.

Po mojom raňajšom prebudení som zistila,že konečne prší.Takže emdi mal opäť pravdu. Vlastne on posielal len posolstvo počasia od niekoho iného.Ale hlavne,že s tým dažďom sa nemýlili obaja
Nevadí.Aspoň ušetrím za vodu...veď kvalita je skoro rovnaká.

Teraz sa mi určite podarí potešiť všetkých,ktorí sa ma snažili všemožnými spôsobmi aspoň na pár sekúnd umlčať...no vždy žiaľ bezúspešne.
Môj hlas sa nad vami zľutoval a začal protestovať proti mne.Tak si odišiel na týždeň možno aj viac na dovolenku a odôvodnil to,že vraj priveľa kecám.
Takže týmto mu chcem pohroziť,že ak ma zajtra kôli nemu vyhodia z práce,tak už ho nechcem vidieť Mnoo teda počuť.Ale to je jedno.
Nuž priatelia,takže oslavujte,pokiaľ sa mi zase nevráti.Otvárajte šampus...ale len ten detský,pretože je len jedna hodina a poponáhľajte sa.Kým nie je neskoro.

Už som si povedala,že konečne strávim svoju chorobu v posteli,ale zase som sa mýlila.
Všeetky haraburdy z jednej izby sa ako inak nahádžu do mojej a budem sa musieť pustiť do maľovania.No to bol geniálny nápad mojich rodičov.V živote nepochopím ich myslenie.Ale to je opäť iný príbeh.
Takže maľovať obývačku.Mno ako keby sme nemali aj inú prácu.
Asi si idem napísať inzerát...nájde sa psychopat, ktorý príjme na 3 dni psychopatku s chrípkou?Zn.nekecá.
Keby sa niekto našiel,určite by to musel byť blázon.Veď so mnou je život ťažký.Stačí sa spýtať ľudí,ktorí so mnou museli trpieť pár dní.Následky na celý život.

Nuž dnes mi už trošku preskakuje...to bude asi tým,že tým škrečkom v mojej hlave sa minuli piliny a žrádlo.Takže mi nemá kto roztáčať tie zhrdzavené kolieska.

Nevadí...tak teda príjemný upršaný dník prajem.A nezmoknite.

 Blog
Komentuj
 fotka
cmukinkaaa  24. 10. 2007 22:29
Moja psychopatka Mňa teda neteší,že si stratila hlások.A ja z teba nemám žiadne doživotné následky.Skôr si neviem predstaviť život bez teba
 fotka
ciernaruzicka  29. 10. 2007 19:34
noo..ja nie som sice blazon smiley:...ale urcite by som prijala na tri dni dakeho psychosa
Napíš svoj komentár