Celú noc a celý deň ma neustále prenasleduje jedna otázka.Doteraz som na ňu nedostala odpoveď ani od seba ani od okolia.Preto som sa rozhodla napísať ju sem a hádam nájdem na ňu odpoveď.

Je to divná otázka,ale nevadí.
Prečo vždy,keď je človek s kamarátom zabudne na akékoľvek problémy,ktoré ho sužujú.Zabáva sa,smeje sa a nepozná nič iné ako zábavu.No akonáhle sa s kamarátom rozlúči a každý si meria cestu späť do svojho domova,tak ho pochytí divný pocit.Nemyslím tým depku ani smútok.Len taký neopísateľný stav,keď chce byť sám a nechce nikoho ani vidieť ani počuť.
Možno takéto stavy veľa ľudí nemá a teraz ma považujú sa dáke zvláštne čudo,ale tak každý je iný.

A takýto stav ma chytil včera pred polnocou.A nielen mňa ako som sa dozvedela.Takto sa niekedy cíti veľa kamarátov,no nikto nevie dať otázku,prečo to je práve tak.

Tak prosím,ak niekto vie,prečo je to tak,tak nech mi dá vedieť.A ak to neni normálne,nech napíše aj kontakt na psychiatra prípadne na niekoho,kto mi vymyje mozog

 Blog
Komentuj
 fotka
naya001  29. 10. 2007 17:36
hi
 fotka
1pipa1  29. 10. 2007 17:36
tak to sa občas stava mne ale nie že som smutna alebo tak nejak ale nerada sa lučim lebo doma zas len každy zuri ...
 fotka
naya001  29. 10. 2007 17:39
Hello

my name is nayaapia i am a young beautiful girl with full of love carely also romantic,well i saw your profile today and i love it,i think we can click together please i will like you to email back through my email adderss please i will like you to use your email adderss to contact me directly to my emailbox.at the same time i will show you my photo and you also know more about me.

thank's for your understanding,

Naya.
 fotka
ciernaruzicka  29. 10. 2007 19:36
nuzz ked to neni normalne,tak to potom aj ja potrebujem psychiatra...
 fotka
galinka  29. 10. 2007 19:54
Tiež to poznám, ale myslím že to je normálne... (nechcem zo seba robiť prípad pre psychiatra )

A skôr by som to skúsila vysvetliť tým, že priatelia pomáhajú zabudnúť, ale nemajú trvalý vplyv a navyše - keď sa s nimi rozlúčiš a pokračuješ sama domov, začne ti byť ľúto že tá krásna chvíľa strávená v ich spoločnosti už skončila a že ďalšia príde najskôr o niekoľko hodín...
 fotka
marcyelka  19. 12. 2007 13:17
Neviem ti síce odpovedať, ale je to pekný bločig
 fotka
matias1  26. 12. 2007 13:32
Galinka povedala podstatu takze niet co dodat k otazke?
Napíš svoj komentár