Každé ráno vstávam s pocitom, že zas musím žiť. Nasilu. Myslím, že už ale nevládzem. Pozerať sa na tie tváre, ktoré ma zabíjajú pohľadom, počúvať dokola tie isté otrepané slová vychádzajúce z úst mojich sprostých spolužiačok, dívať sa na decká, ktoré na mňa pozerajú ako keby som pre tento svet nič neznamenala. Ani neznamenám, majú pravdu.
Kde je teraz zmysel žitia? Práve keď ho najviac potrebujem. Už viac nedokážem rozdýchavať tento stereotyp, mám pocit akoby som sa dusila vlastnými myšlienkami. Nakoniec... Možno smrť nebude taká zlá voľba. Dokonca si ju niekedy predstavujem. Je ľahká, oslobodzujúca, ale stále nevidím, čo bude potom... Toho jediného sa bojím. Čo potom? A koniec koncov, nemôžem to spraviť. Mám priateľa, kamarátky, rodičov a sestry, ktoré ma potrebujú.
Bože, aká som sebecká. Jednoduchšie by bolo, keby ma niekto zabil. Alebo mám všetkých popredu upozorniť? Nie, na to som zbabelá.

Je to vôbec možné? To už snáď nie je voľba jedinca, či chce alebo nechce žiť? Mám taký pocit, že som slaboch, áno obyčajný slaboch, nedokážem sa ani zblázniť! Dobre tak trp, nezabi sa / zabi sa. Neviem čo mám robiť.

A opäť ďalšie ráno. Zobudili ma neľútostné ostré lúče slnka, ktoré mi chcú zrejme dokázať, že sú silnejšie ako ja. Dokonca aj lúče majú väčšie právo existovať.
A na čo práve myslím? Na to že som to zase nedokázala. Tak toto je môj osud. Prežívať, nie žiť. Kiež by som sa aspoň mohla zblázniť...

 Blog
Komentuj
 fotka
calie  5. 8. 2010 20:09
Pocit rovnej čiary....svet, v ktorom existencia je podmienená vlastným rozhodnutím....asi je to civilizačná choroba 2O. veku...
 fotka
paaloo  5. 8. 2010 21:27
ak mas priatela, preco sa mu nezveris s tvojim problemom, aby ti pomohol? oplati sa zit... !

zi svoje sny!

jedina chyba ktoru robis je ta, ze to ty nechces! proste zmen svoje zmyslanie ..nie ze prezit nejak ledva zivot, ale postav sa a zi!



a mas este u mna jedno + za to ze si blacksheep! mi to nieco pripomenulo

ovecky neodcudzujem, ani ked su cierne, ani ked su biele.. ved kazdy je iny, a je jedinecny!



keep smliling & peace!
 fotka
black1sheep  7. 8. 2010 10:45
nie nie, ľudia, toto sú pocity malej neskúsenej 15-tky ale je to sranda pozrieť sa 4 až päť rokov späť a vrátiť sa k starým myšlienkam a nebolo to vždy jednoduché ... taaakže paaloo máš pravdu ako aj odkaz pre vštkých, čo majú alebo mali takéto pocity: KEEP SMILING



ps: mi tá čierna ovečka napadla pri jednom horore, pri ktorom som sa strašne nasmiala a okrem toho ovečky mám veeeľmi rada
Napíš svoj komentár