Ďalší silný zážitok, ďalší emotívny blog. Kolobeh života.

Viete čo stále hovorím? Že sa nikdy nemáme tešiť zo šťastia. Lebo ako rýchlo prišlo tak rýchlo odíde. Stále si to potvrdzujem.. no stále sa rovnako slepo teším z každého úspechu. Akoby som nevedela čo bude nasledovať.

Pre nikoho už nie je tajomstvo,že 1.5 uplynuli presne 2 mesiace odkedy sme sa s bývalým priateľom dohodli,že bude lepšie keď nebudeme spolu. Bolo obdobie kedy som Boha neprestajne žiadala o to aby mi ho vrátil späť. Nestalo sa tak. A tak som pochopila,že jeho rozhodnutie rozdeliť nás bolo najlepšie.

Naučila som sa s tou bolesťou žiť a nikomu ju nedávať najavo. No stále je tu. Skrýva sa vo mne a stačí malý moment a dostane sa opäť na povrch. Všetko čo v sebe dusíme nás na koniec dostane. Skrátka vybuchneme. Ako sopka.

Presne 2 mesiace sa hrám na to,že som silná. A ja skutočne som. Viem to. Ustavične sa modlím k sv. Tadeášovi nech mi pomáha. A on skutočne pomáha. Lenže potom príde nečakané stretnutie. Nová fotka. Vybehnutie starého skype chatu. A som kde som bola.

Neviem prečo no stále keď ho vidím a nie som na to pripravená roztrasú sa mi nohy a ruky. Chveje sa mi hlas a celá stuhnem. Pripadám si ako prilepená k určitému miestu a musím Boha prosiť o kúsok sily aby som sa dochádzala otočiť a odísť. Boh mi tú silu dá. Nemôže ma predsa nechať stáť na mieste

Nie som s tým ešte zjavne celkom vysporiadaná. Stále mi chýba. Stále na neho myslím.

Lepšie je však držať to v sebe a hovoriť,že sme v poriadku ako trápiť ďalších X ľudí okolo seba, no nie?

Neviem ako ukončiť tento blog. Mám v sebe ešte toľko pocitov. Toľko nevypovedaných slov. Cítim taký smútok a úzkosť. Nedokážem to však napísať. Nedokážem to pomenovať...

Tak na záver len poďakovanie:

Ďakujem Ti Pane! Za to,že si mi dal aj tých pár svetlých momentov v týchto zlých časoch. Ďakujem za to,že trestáš moje hriechy. Viem,že si to zaslúžim. No sľubujem Ti Pane,že už nikdy nebudem taká aká som bola. NIKDY! Milujem Ťa Bože a ďakujem,že ma sprevádzaš v mojom trápení.

A niečo čo tu navždy ostane pre teba.

Viem,že si mi stále hovoril ako si ťa nevážim. A ako ti nikdy nepoviem,že ťa milujem. Vieš,sú to slová,ktoré sa ťažko vyslovujú. Stále som čakala na ten moment kedy si tým budem 100%-ne istá. A ten moment prišiel! žiaľ neskoro.. ani nevieš ako teraz ľutujem svoju opatrnosť. Ako by som vrátila každý jeden deň,ktorý som mohla stráviť s tebou. Aj tie dni keď sme sa hádali, aj tie keď sme sa udobrovali. Aj tie keď si bol v kláštore a ja som ti nerozumela a chýbal si mi. Tie by som vrátila okamžite! Pretože som vedela,že sa vrátiš.. a že sa vrátiš za mnou. Chcem len aby si vedel alebo aspoň cítil,že stojím pri tebe. Že aj keď pri tebe viac nie som,stojím pri tebe a rešpektujem tvoje rozhodnutia. Že sa na teba nehnevám,že ti všetko odpúšťam a,že si naďalej na druhom mieste v mojom rebríčku. Veď ty vieš Všetci mi hovoria,že sa na teba mám vykašľať,že príde ďalší. Viem to. Viem. Je zrejmé,že v živote stretnem ešte veľa chlapcov, ale už nikdy to nebudeš ty!
Milujem ťa!

 Blog
Komentuj
 fotka
snilek  10. 5. 2012 21:06
Nádherný článok.. naozaj.. ale neverím, že by ti Boh nepomohol tvoje staré zranenie vyliečiť.. Vždy je cesta a ty vieš KTO je cesta
Napíš svoj komentár