Nežný

Jediný hlboký vzťah, ktorý som mala. Dlhý, šialený, vášnivý, nežný, krutý, nádherný... plný lží a manipulácie, s dozvukmi, ktoré viedli k úplnej strate sebaúcty, zdemolovaniu jeho bytu a mojej osobnosti. Veľmi mi ublížil a nedokážem o tom písať. Mala som len osemnásť.

Kamoš 

Spoznali sme sa, keď sme začali chodiť na výšku a ja som bola zranené bávä kvôli vyššie spomenutému. Hneď sme si padli do oka, neexistovalo medzi nami tabu a spoločný čas sme trávili siahodlhými filozofickými debatami. Druhým mužom v mojom živote, ktoráho som pobozkala, sa stal asi týždeň po tom, ako prišiel o panictvo s babou, o ktorej povedal, že vyzerá ako rôsol. Bolo to v jednom bratislavskom bare po pár pohároch vína a trvalo nám dlho, kým sme sa odhodlali k bozku. Potom to už šlo. Skončilo to tak rýchlo, ako to začalo. Ale ľúbila som ho, ak sa dá kamarát ľúbiť... Potom si našiel priateľku, tak som obmedzila naše stretnutia. Bolelo ma vidieť jeho pohľad, počúvať o ich problémovom vzťahu a cítiť iskry.

Hudobník 

Kamošov mladší brat a jediný mladší milenec, ktorého som mala. Bol to taký lokálny roker, úplne iný vzhľadovo aj osobnostne v porovnaní s Kamošom. Prvé rande sme pretancovali. Bol hrozne vysoký , krásne voňal a cítila som sa pri ňom ako princezná. Prvýkrát som ho pobozkala asi o tretej ráno v mojej posteli v ten večer, ak ma povykrúcal na parkete a opili sme sa z whiskey na bare. Krátko predtým som mu čítala úryvok z mojej tvorby a on bol zo mňa už vtedy paf. Stretávali sme sa potom ešte pár mesiacov, ale nemilovala som ho. Zložil o mne pár piesní, ale bola to len póza, nemalo to grády. Aj on má frajerku, s ktorou je celkom happy. No nedávno mi v noci poslal sms.

Johny 

Chalan, s ktorým sme fajčili cigarety a pili pivo sediac na zemi počas vlahých letných nocí. Kecali sme o živote a bolo mi s ním fajn, až kým sa ma nezačal pokúšať nasilu bozkávať.

Masér 

Venoval sa tantrickým masážam, pil sypané čaje a miloval svoj bicykel. Bol zo mňa príliš ohúrený a už po prvom rande ma čakal siahodlhý mail o tom, že sa do mňa zamiloval a že som iná ako ostatné ženy, ktoré poznal. V podobnom duchu sa mi ozýval celé mesiace a stále sa pýtal, či som nezmenila názor. Musela som ho vymazať, zablokovať a prestať chodiť do mojej obľúbenej čajovne. 

Hipster

Jeden z tých bradatých týpkov odetých v károvanej košeli s retro bicyklom na pravoboku.  Randili sme po festivaloch, koncertoch a diskusiách v art filmových kluboch. Nemala som motýliky, ale vravela som si, načo sa brániť príjemným veciam. Veľmi sa potil, ale zvláštnym spôsobom sa mi to zdalo sexy. Mal v sebe taký sedlácky sex. Na jednom z rande s Hipsterom som sa zoznámila s Východniarom (o ňom nižšie), dohodli sme si stretko na druhý deň, práve keď sa Hipster vrátil s pohármi piva a dožadoval sa môjho bozku. A potom ešte jedného. A keď ma chvíľu na to odprevádzal domov, niekoľkokrát ma oprel o múr VŠMU tak surovo, že ma takmer oskalpoval... a bozkával ma a bozkával a jeho ruka bola v zozadu mojich šortkách vedľa budovy parlamentu a druhá pod mojím tričkom a bolo to veľmi cool. Vedel, čo robí, no bola som rada, keď som prišla domov sama. Totiž, všade kam sme sa pohli ho spoznávali ženy, ktoré mu hovorili zdrobneninami, dotýkali sa ho a bolo vidno, že je medzi nimi obľúbený, no poďme spolu rozmýšľať, že prečo.

Východniar

Chaloš s humorom na správnej vlne, robil tu niečo spojené s PR, a bola som presvedčená, že je gay, až kým ma jeden večer po fľaši vína nezačal bozkávať. Páčil sa mi jeho humor, chutili mi jeho pery a v tej dobe mi chýbal fyzický kontakt. Bol veľmi pozorný, dobre sa bozkával a vedel sa ma dotýkať, ale mal labello namiesto penisu, tak som mu ho aspoň vyfajčila ako taká vulgárna fľandra a zavolala mu taxík. Odvtedy sme sa už nevideli. Pár týždňov ma síce bombardoval nadržanými správami, vraj ešte nič také skvelé nezažil, no potom to ustalo. Odmietala som ho preto, lebo sa mi ponúkal lacno a pýtala som sa ho, či sa každej babe dáva tak ľahko ako mne... Dnes má priateľku a stravuje sa párkami, klobásami, chlebom a horčicou.

Diplomat

Bol nádherný, mal vyšportované telo a pracoval na teplom miestečku v štátnej správe, ktoré mu vybavili rodičia. Ale bol veľmi príjemný. Chodili sme spolu do kina, na večere či do Sky baru, občas mal narážky na spoločnú budúcnosť, ale nikdy neurobil krok k niečomu viac. Vedela som, že som jediné dievča, s ktorým sa stretáva, ale ani sa ma nedotkol, ani ma riadne neobjal, ani keď som si dala výstrih a trblietavý púder na odhalenú časť hrudníka! Dodnes neviem, či som sa mu vlastne páčila.

Čierny Peter

Mal o 25 rokov viac ako ja a urobil v mojom svete smršť. Spoznali sme sa pracovne a už na prvom stretnutí, keď mi spadlo pero a dotkli sa nám dlane, ma kopla elektrina a takmer ma odhodilo na druhý koniec miestnosti. Taký gýč, že mi je z toho aj teraz nevoľno. Stretávali sme sa asi dva mesiace a pretože bol hanblivý, nikdy nedošlo k niečomu viac ako nesmelé dotyky rúk, no napriek tomu som z neho bola šialená. Nádherne voňal a obliekal sa ako všetci tí lamači ženských sŕdc zo starých filmov. Bol hrozne vysoký, svalnatý a mal sexy strnisko. Mal nádherný hlas a skvelý hudobný vkus. Daroval mi pár drahých parfumov a kabeliek, len tak. Prekvapoval ma pozvaniami na večere, v mailovej schránke ma čakali letenky do Berlína a na Bali, ktoré som odmietala využiť, pretože by som si pripadala ako fľandra. Bolo to obdobie, keď som sa takmer každý večer opila, aby som zahasila plamene, ktoré vo mne boli. Vedela som, že už nikdy nebudem taká mladá a nádherná, aby som sa mohla správať roztopašne, ale hnusilo sa mi, že sa snaží kúpiť si moju pozornosť. Najviac ma sralo, že to vôbec nebolo potrebné a moja hrdosť mi dovolila len fantazírovať o jeho tele, o jeho vôni a slovách. Chcela som, aby sa ma dotkol, aby ma pobozkal, aby mi vyšukal mozog z tela, nie luxusné darčeky a večere.... Aj dnes po ňom túžim a často naňho myslím, ale bol to celé príliš prchavé... Naposledy sme sa videli vo februári 2015. Odvtedy ma ešte pár krát kontaktoval, naposledy v septembri, no nikdy som neodpovedala.

 Blog
Komentuj
 fotka
purenarcissism  27. 1. 2016 20:51
krásne napísané
a zaujímavý vzťahový život
 fotka
bieletricko  27. 1. 2016 20:53
@purenarcissism bol zaujímavý, ale už rok som vlastne solo
 fotka
purenarcissism  27. 1. 2016 20:54
ja tri
nechýba ti to?
 fotka
bieletricko  27. 1. 2016 21:02
chýba! tebe to takto vyhovuje? @purenarcissism
 fotka
purenarcissism  27. 1. 2016 21:02
áno
 fotka
wayne  27. 1. 2016 21:13
"mal labello namiesto penisu, tak som mu ho aspoň vyfajčila" - tato pasaz vie naraz zlomit srdce aj rozosmiat
 fotka
staphylococcus  27. 1. 2016 21:53
Asi najlepsi modrolakovy, mozno okrem povodneho
Inac, kde si zohnala trblietavy puder? Ja som pred par mesiacmi zhanala a nic...
 fotka
bieletricko  28. 1. 2016 12:04
@staphylococcus bol to púdrový rozjasňovač od makeup revolution london
 fotka
trdelniiiq  29. 1. 2016 08:06
nehoviem sice tejto tematike, lebo od kazdeho to vyzera ako na jedno kopyto a vsade su tie iste snahy o ironizovanie rovnakych archetypov osobnosti ale toto sa mi napocudovanie pacilo
Napíš svoj komentár