Bolo leto. V škole sme sa dohadovali že kde pôjdeme na koncoročný výlet. Rozmýšľali sme nad jaskyňou, hradom, zámkom... ale nakoniec sme sa rozhodli pre dvojdňový výlet na chate. Bolo tam super, raňajkovali sme na pin-pongovom stole, varili sme si špagety, pred chatou bol veľký altánok.
V prvý deň sme mali pin-pongový turnaj a potom sme sa boli prejsť po okolí. Keď sme už boli všetci unavení a chceli sme sa vrátiť naspäť tak mojej kamarátke bolo strašne treba WC. Keď sme konečne našli nejaké záchody tak sa spustil strašný lejak. Museli sme počkať v neďalekej dedine pod prístreškom autobusovej zastávky. Po necelej polhodine prestalo pršať a chceli sme ísť už konečne na chatu. Lenže zistili sme že nevieme nájsť cestu naspäť. Dohodli sme sa že pôjdeme hľadať nejakých ľudí ktorí by nám ukázali cestu a že po dvadsiatich minútach sa stretneme pri zastávke. Bola to veľmi malá dedina preto sme sa s našou skupinou po neúspešnom hľadaní vracali k zastávke. Ako sme sa vracali zbadali sme na kraji cesty starú pani. Spýtali sme sa či to tu nepozná a či by nám nemohla ukázať smer. Ona nám neodpovedala iba sa na nás pozrela a hovorila do vetra o nejakej Izabele. My sme sa na seba pozreli a pokračovali sme v ceste na zastávku. Druhá skupina našťastie našla nejakého pána ktorý nám ukázal cestu.
Keď sme sa po únavnom výlete vrátili naspäť dali sme si čaj a rozhodli sme sa že si pôjdeme opekať pod altánok. Chalani sa hrali futbal a my dievčatá sme sa hrali na schovávačku vo dvojiciach. Vedľa chaty sa pásli ovce a sa s kamoškou rozhodli že sa pôjdeme schovať niekde vedľa nich do kríkov. Museli sme prejsť okolo celej chaty pretože tam bol nový plot ktorý sa nám nepodarilo preliezť.
Takto to išlo až kým sme sa celkom neunavili. Potom sme sa išli do chaty osprchovať a pomedzi to sme aj hrali karty. Rozdelili sme do viac skupiniek po troch. Jedna si išla umyť zuby, druhá sa sprchovala a tretia strážila dvere aby nám tam nevpálili chalani. Prišla rada na našu skupinku. Keď kamarátka držala dvere tak s nimi nikto začal miksovať. Všetky sme sa zľakli že sú to chalani, hlavne ja lebo som sa akurát sprchovala. Cez záves v sprche som sa pozrela čo sa deje. Neboli to chalani ale učiteľka. Otvorili sme a ona nám povedala nech ideme rýchlo preč a nech zavrieme okno (kúpelňa bola na prízemí) lebo že sa nám sem snaží dobyť nejaká stará pani a má v ruke dlhý nôž.(kúpelňa bola na prízemí) Keď som to počula tak som si dala na seba okamžite uterák a rýchlo som sa išla do sprchy obliecť. Kamarátka tam na mňa čakala a potom sme vybehli obidve hore k ostatným. Všetci sa od strachu triasli. Učiteľka zamkla dvere a išla zavolať políciu. Cez okno na poschodí sme počuli ako tá pani kričí "všetkých vás zabijem, neostane nikto živý! kde je Izabela?!" V tej chvíli sme si spomenuli na pani ktorú sme stretli v dedine pri ceste.... Bola to ona. Keď prišla polícia. Všetci sme sa pozerali z okna ako ju odnášajú. Vtedy sa na mňa pozrela a začala ešte viac kričať že jej máme dať jej dcéru Izabelu. Ja som sa totiž na ňu podobala....

 Blog
Komentuj
 fotka
sprejerka01  25. 3. 2011 15:11
takže pršalo a vy ste si hned na to šli opekať mokrym drevom??
 fotka
lintu29  25. 3. 2011 15:14
to sa naozaj stalo?
 fotka
ashly22  25. 3. 2011 17:06
@sprejerka01 to drevo bolo v altánku takže bolo suché

@lintu29 áno
 fotka
sprejerka01  25. 3. 2011 17:10
@ashly22 nebolo to vtedy ked tam bol aj Viktor??
 fotka
ashly22  25. 3. 2011 17:12
@sprejerka01 presne vtedy to skade vieš?
 fotka
sprejerka01  25. 3. 2011 17:13
@ashly22 si mi vravela
 fotka
ashly22  25. 3. 2011 17:14
@sprejerka01 ahaa..si nepamätám
 fotka
lintu29  25. 3. 2011 17:55
ashly viem že som divná ale celkom by som to chcela zažiť ja viem som divná ale ja sa proste vyžívam v hororových situáciach a možno sú to len silácke reči, neviem.
 fotka
ashly22  25. 3. 2011 18:25
@lintu29 teraz by to ani pre mňa nebolo také hororové ale vtedy som mala 11 rokov vtedy to bol horor a všetci sme sa triasli
Napíš svoj komentár