Iba jednoducho zdvihnete ruky,chytíte okolo krku a slabšie alebo silnejšie (podľa emócií) stisnete. Nič ťažké a pritom tak krásne.

Tváre sa Vám dotknú, cítite vôňu pokožky,jeho/jej parfum. V mozgu Vám začnú pracovať bunky a Vy sa buď zaľúbite,popudíte alebo iba jednoducho sa zvítate s priateľom. Typy objatí sú rôzne,no každé jedno vyvoláva emócie. Či už pozitívne alebo negatívne. Ako ste už určite počuli,partnera si vyberáme podľa vôni jeho tela. Teda,nečudovala by som sa,keby som sa po objatí s kamarátom ,s ktorým som sa nikdy predtým neobjala a teraz to prišlo ,do neho zaľúbila.Pretože niektoré vône sú viac intenzívne,iné menej. Áno,láska je o chemických reakciách,hormónoch.
Ale,nehovorím ,nevyvraciam teóriu citov.Isteže, vidíte niekoho,kto vyzerá dobre,spoznáte sa a Vám sa zrazu zdá,že ten človek je úplne rovnaký ako Vy a že by ste sa s ním dokázali rozprávať celú večnosť. Zaľúbite sa a stále myslíte na neho/ňu.Pomaličky si predstavujete každý detail Vašej domácnosti,Vašu rodinu. Privediete ho domov, s nadšením predstavíte každému koho poznáte,cítite šťastie.. . (lenže,dokedy?)

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár