Už dávno som chcel niečo napísať k tejto trošku retardovanej slečne. Na mieste by skôr bolo oslovenie detsko ako slečna ale nech. Odkedy som ju zbadal na tom hlúpom programe Disney Channel, tak v momente som vedel, že sa mi na ňu bude zle pozerať. Vopred upozorňujem: okrem faktov v tomto článku bude aj môj názor, s ktorým sa nemusíte stotožniť. Ak je vám “Hana z Montany” sympatická, prosím nečítajte tento článok a odíďte.

Tak zoberiem to pekne zo začiatku. Ako môže niekto o niekom tvrdiť, že je najsexi? Myslím teraz aj “dospelákov”, alebo nejaký denník vyhlási 5 najkrajších žien na svete. Veď každému sa páči niečo iné! Tak to je aj v prípade blonďatej sliepočky, o ktorej hovoria, že je najkrajšou a najlepšou tínedžerskou speváčkou a herečkou a neviem ešte čo všetko.

Predtým ako sa pustím do konkrétnych trapasov ešte si dovolím okomentovať jej vzhľad podrobnejšie. Každých 5 minút ma v telke výraz, ako keď som pred mnohými rokmi stal babkinej mačke na chvost. Vypúlené oči, hrubý krk a široké ramená mi pripomínajú skutočnú potvoru z ríše rozprávok. Nenadarmo ju volám Hana z Lesa. Jej grimasy ma maximálne iritujú a mám chuť rozmlátiť televízor lopatou a vyhodiť ho z balkóna na Justina Biebera (tomu sa asi povenujem nabudúce – pretože ten mi robí tlaky väčšia ako Hana).



Jej potreba hrať sa na veľkú speváčku evokuje vo mne ďalšie negatívne pocity. Najlepšie na tom je, že ona sa cíti byť star a obdivovaná. Nečudujem sa ale, keď aj slovenské detičky (viď v mojom okolí) sú z nej úplne hotové. Kupujú si neskutočne predražené p!čovinky ako sú perá s logom Hany alebo kalendáriky, peračníky, balóniky, omaľovánky a vrchol bol, keď som si u priateľky chcel oddýchnuť… či som si neľahol na perinku kde bol ksicht tejto obludy?

Dôkaz o zachvátenom trhu Hanah Montany
V práci mi kolegyne hovorili historku. Vraj nejaký ich známy hľadal v Žiline dokument alebo nejaký cestopisný film na DVD (už presne neviem, čo to bolo), ktorý niesol názov Montana. V momente ako niečo také spomenul v DVD predajni, zamestnankyňa mu na pult vyložila DVD Hanah Montana. No uznajte sami. Načo by si dospelý chlap kupoval DVD Hany z Lesa… ja by som to zakázal predávať aj deťom – veď to narúša ich myšlienkové pochody.

Miley si už v sedemnástich rokoch oblieka outfity, ktoré viac odkrývajú ako zahaľujú.
K množstvu škandálov a problémov sa vyjadrila aj pre televíznu stanicu MTV.

“Som veľmi inšpiratívny typ človeka. Na konci dňa sú na mňa moji rodičia hrdí a ja preto robím všetko,“ hovorí Miley. Tak a teraz si sami položte otázku, či necítite z toho klasickú americkú ideológiu o tom akí sme všetci dokonalí (teda nie všetci, iba američania) o tom ako všetko dokážeme a milujeme sa navzájom a nemôžeme zabudnúť ani na Boha.

“Nesnažím sa byť nemravná. Ísť do baru a nechať sa obklopiť húfom chalanov, to naozaj nie je môj štýl,“ bráni sa Miley. Stredobodom jej pozornosti je nahrávanie nového albumu a odmieta aj kritiku jej výstrednosti. „Myslím, že sa o svoje telo dobre starám a obliekam sa tak, aby som sa cítila sebavedomo. Niekto si myslí, že ja nedospievam, ale každý dospieva,“ povedala pre MTV speváčka, ktorá ťažko znáša negatívne titulky smerujúce na jej osobu.

Keby čítala tento článok určite ma zažaluje

Miley Cyrus pritvrdzuje
Okrem lacných pohybov okolo svojich tanečníkov nechce zaostať (napríklad za Lady Gagou či Rihannou) ani po módnej stránke. Naposledy si na seba obliekla olivovo zelené šaty pripomínajúce mix korzetu a negližé.


Jedinou chybičkou krásy bol zárez, ktorý zrejme nebol v pláne, alebo žeby šlo o šikovný ťah veľkého tímu pomocníkov?...

Vražedná kombinácia, ktorá zabíja všetky bunky v detských mozočkoch.
Justinko bombarduje sms-kami a telefonátmi Hanah bezohľadu na to, koľko je hodín. „Poriadne som sa napálila, keď som zistila, že mi volá niekto z neznámeho čísla. Rozmýšľala som, že si kvôli tomu zmením číslo, aby som nemusela čeliť takýmto žartom,“ povedala dcéra speváka Billyho Raya Cyrusa americkým médiám.

Toto len potvrdzuje primitivitu oboch respondentov na najdebilnejšieho tínedžera roka. Ale pozerajte čo hovorí ďalej….

"Bola som v tom, že ma otravuje nejaké dieťa a tak som mu nakoniec zdvihla a zrevala, že sú tri hodiny ráno. Na to sa z druhej strany ozvalo:´Ha ha ha, tu Bieber, zavolaj mi naspäť,“ vysvetľuje Miley. „Mali ste ma vidieť. Mala som chuť mu ublížiť. Moja malá sestra ho zbožňuje, ale ja ho zabijem,“ dodala nahnevaná speváčka i herečka.

Mal by som už skončiť tento článok pretože viac agresivity už ma roztrhne. Prečo niekto kto spieva a je normálny mi nevadí? A prečo takýto retardi sú mi proti srsti ?…. Sú to len umelo vytvorené hviezdičky, ktoré ak nezhasnú čoskoro, tak v budúcnosti, keď im nebude mať kto písať a skladať pesničky a svojou hyperaktívnou ambicioznosťou neuspejú.

Na záver si dovolím pridať fotku z jej MYSPACE
– nepripomína vám to Pokecové babenky – DUCKFACE??



Podobnosť osôb v článku je akokoľvek náhodná. Preto nenesiem žiadnu zodpovednosť za depresie alebo inak prejavené postihy na zdraví prečítaním tohto článku. Týmto článkom som nikoho nechcel ponížiť ani uraziť... a berte na vedomie, že po upozornení na začiatku ste ho čítali na vlastnú zodpovednosť.

 Blog
Komentuj
 fotka
purpledrug666  24. 6. 2010 21:31
hmmm nesom sama čo ju nemá rada , pekne napísané, fakt, tote deti sú už z nej mimo, jak kedysi z pokémonov a podobných blbostí
 fotka
anik359  24. 6. 2010 22:36
absolutne suhlasim

vyhodit telku s Miley na Justina Biebera to iste chcem aj ja spravit ked si to moja mladsia sestra zapne v telke

a mne ten druhy obrazok pripomina skor plavky

aj mna uz irituje ze ked sa pozrem na nejake decko tak bude mat s najväcsov pravdepodobnostou tricko Miley alebo Hannah

ta baba je jednoducho povedana zakomplexovana inak by nemala potrebu obliekat si "plavky"
 fotka
singourney  24. 6. 2010 22:56
jedinu vec co by som si kupila z jej ksichtom by bol zachodovy papier DD
 fotka
lenuska175  25. 6. 2010 07:57
Geniálne napísané
 fotka
luciflower  25. 6. 2010 12:39
Vystizne, super, nic viac k tomu dodat nejde!
 fotka
em1538  25. 6. 2010 14:34
Fakt skvelo napísané.
 fotka
tikalok  25. 6. 2010 14:55
Kebyže nechodím na Birdz, ani len netuším, kto to je. Takto mám nejaké nejasné tušenie.



Ale vyzerá to tak, že ty sa o ňu zaujímaš mimoriadne. To je paradox vzhľadom na to, že ti lezie na nervy.



A aj ťa dosť ľutujem, že ťa ide roztrhnúť pri informácii, že nejakí dvaja ľudia si v noci (ne)vyvolávajú (pričom takéto bulvárne správičky sú zrejme len marketingovým ťahom Disneyho - gratulujeme, dostali ťa).



Ak na teba lezie z každej konzervy, chápem, že ťa to môže iritovať. Ale vyzerá to skôr tak, že sám vyhľadávaš bulvárne informácie, aby si sa mohol rozčuľovať i nad úplne normálnymi vyjadreniami nejakej nepodstatnej hviezdičky
 fotka
anzu  25. 6. 2010 15:17
súhlas s @tikalok -om

tá fotka ma núti prevracať očami, ale keďže je to prvý krát, čo ju takto vidím, nemám pocit, že ty by si bol nejak extra bombardovaný niečím takýmto, aby si sa mal nad čím rozčuľovať....a nechápem, čo je dementné na tom telefonáte, je nie som žiadna hviezda a tiež cudzie čísla nedvíham a zavolať mi o tretej ráno, tiež mám chuť niekoho zabiť. nerozumiem, čo na tom je primitívne a inak, ďalšia vec, o ktorej by som sa inak nikdy nedozvedela.



teba baví hľadať jej fotky, aby si sa mohol rozčuľovať?
 fotka
nataly005  25. 6. 2010 17:24
ako naozaj je extrem pera,pyzamo,tricko!,atd uz som niekde videla aj chipsy a na obale ONA je to fakt divne toto je presne typ hviezdy polka naroda ju miluje polovica neznasa a niektorym je to jedno takze neni to polka ale to je jedno
10 
 fotka
jaro1991  25. 6. 2010 20:29
podla mna trosku prehanas... ved vzdy boli taketo teen-hviezdy, a vzdy sa spravali rovnako... Rihanna sa stala znamou ked mala 17 (tak ako Hana z Lesa ma teraz) a nikto nepovedal pol slova... myslim, ze tie rusky Tatu tiez neboli ovela starsie... a to ako sa sprava... to je show-biz, marketing, lifestyle v USA... cize to beriem s rezervou.
11 
 fotka
ceruzisko  25. 6. 2010 22:26
@tikalok @anzu



podľa mňa je to skôr pasívna agresivita. ja napríklad prichádzam nechcene s jej ksichtom do styku denne, lebo mám osemročnú sestru, ktorá ju zbožňuje a vidím ako jej Disney Channel vymýva mozog. na jej nástenke v našej spoločnej izbe nám visí Miro Šmajda a tri obrázky Hannah Montany. má vankúš Hannah Montany, jej diár, pero, ceruzku a ešte čosi. som ale jeden z tých šťastnejších typov, ktoré len dvihnú obočie a otočia sa chrbtom.



ale!



nemám rada, keď si malé zmanipulovateľné deti berú za vzor niekoho, kto svoj úspech nezískal právom ale bol k tomu vybraný akousi mne záhadnou marketingovou hviezdnou konšteláciou.
12 
 fotka
grietusha  25. 6. 2010 22:29
toto zaujíma 20 ročného človeka?

fíha.
13 
 fotka
areyco  26. 6. 2010 11:48
@tikalok @anzu Neriešil by som ju, ale vždy, keď prídem ku priateľke je pustená v telke a takisto stále behá jej sestra s plagátikmi a tým všetkým. Prirodzené, že osobne ju nevyhľadávam, ale keď som sa chcel odventilovať týmto článkom, musel som pohľadať pár foto a faktov...
14 
 fotka
sanduleak  6. 7. 2010 15:17
Viem, o čom hovoríš, mám mladšiu sestru...



Ale nemyslím si, že je na tom, ako ju deti žerú, niečo nezvyčajné, my sme v ich veku tiež mali svoje idoly, no vtedy bola iná doba a niečo iné bolo v móde (vďakabohu!!). Možno sa na to 20-roční ľudia vtedy pozerali tak, ako my teraz na Hannu
15 
 fotka
domcaqqq  24. 1. 2011 20:08
fuuuj ta prva fotka..och keby som bola na jej mieste ja by som sa do toho ani pozret nevedela nieto este oblict si to ..a teraz vidime ze cela miley nema ziadny styl....podla mna ked si da parochnu a nahodi styl hannah ma wiec stylu och krawa miley
Napíš svoj komentár