(upozornenie: tento blog je určený len pre študentov odborov majúcich niečo s informatikou. Nie, že by ste boli niečo menej, len vám to vôbec nepríde vtipné. Ale možno ani tým informatikom a o veľa neprídete.)


Nevieš, čo so svojim životom? Je toľko ciest, ktorými sa môžeš vydať? Alebo, naopak, sa ti zdá, že nevidíš žiadnu? Nevieš, čo so zodpovednosťou, ktorá ťa postretla na prahu dospelosti? Potreboval by si si usporiadať životné priority? V tom prípade sme tu pre teba!

Sme Peanut Butter s.r.o., renomovaná spoločnosť zaoberajúca sa poradenstvom a výskumom v oblasti sociálnych vied. Spolu s Asociáciou vymyslených vedcov sme našli spôsob, ako ti pomôcť vyriešiť tvoje problémy skĺbením najmodernejšej technológie a individuálneho ľudského prístupu.

Ako to funguje?

Celý proces sa rozdelí na dve časti. V prvej vám váš osobný poradca spracuje údaje a opíše všetky priority, talenty, výhliadky, zázemie a iné informácie do matematickej reprezentácie, s ktorou bude ďalej pracovať náš triediaci algoritmus.

Aby ste si mohli vybrať balíček, ktorý presne sedí vašim finančným aj iným potrebám, máme pre vás dve možnosti triedenia:

1. BubbleSort
BubbleSort je jednoducho implementovateľné a sympatické riešenie. BubbleSort triedi tak, ako stúpajú bublinky vo vode. Bublinky v informatike, to už je skoro ako dúhové jednorožce. BubbleSort je pre zasnených ľudí, trochu stratených vo víre dnešného sveta, ktorým nevadí na chvíľu sa pristaviť a vnímať čaro okamihu. Ak vám chýba v živote stabilita, toto je sort pre vás. Pozor, akcia: Pri objednaní triedenia BubbleSortom dostanete bublifuk zdarma!

2. HeapSort
HeapSort je pre tých, ktorí sú po prehodnotení svojich priorít odhodlaní postaviť sa nohami pevne na zem a ktorí sú ochotní priplatiť si za rýchlejšie odpovede. HeapSort je o výkone a reálnom svete. Pretože v reálnom svete sa vám veci kopia na haldu.


Pre upresnenie cien a dohodnutie termínov kontaktujte prosím našu pobočku v Bratislave.

 Blog
Komentuj
 fotka
ardonaiel  29. 5. 2012 11:35
nieeee...
 fotka
galinka  29. 5. 2012 21:52
Bubblesort



Aká je cena?
 fotka
tatianka  29. 5. 2012 23:05
ja poznám iba bubblesort a quicksort
Napíš svoj komentár