Vnímal som ťa
Celý čas, od začiatku do konca, keď som sa rozprával s Darom, keď som sa rozprával s Robom, v každej chvíli som mal vyhradenú časť ktorá vnímala teba. Lebo to bolo krásne a príjemné. Lebo si bola krásna a kúzelná, ako vždy keď je ti dobre.
(Úžasné tričko, zozadu hriešne polopriesvitné, štartujúce predstavivosť a vyvolávajúce aspoň chvíľkovú myšlienku nádeje na to že je polopriesvitné aj spredu. Nie je, no napriek tomu nesklame, geniálne obkresľuje a vykresľuje geniálne telo ktoré ho nosí

Ľúbil som ťa
A stále ľúbim, a obdivujem, silná samostatná veselá bytosť, nech to vnímaš akokoľvek, svet máš na dlani a s trochou času zvládneš čokoľvek čo si zaumieniš.

Dýchal a ochutnal som ťa
Bolo to nečakané a prekvapivé, a bola to vec ktorá mi toto leto zapamätá, lebo les, a sranda, a zážitok úplne nezapadajúci do môjho "bežného" sveta, a trošku ma mrzí že nie som väčšinou príliš rýchlovkový typ, snáď to bol len detail, lebo pre mňa hej, jedine že by pre teba nie .

Bol som ti vďačný
Ako ostatne prakticky vždy, za veci ktoré spôsobuješ, či už vedome alebo nevedome, v mojom myslení, cítení, živote.

Jo, taxík... Áaaale, o tom sa mi teraz nechce, idem spať a užívať si zaspávanie s úsmevom.

Myslel by som na teba
Aj keby si ma nebola odprevadiť, alebo skrátka len bola odprevadiť, možno by z toho nebol blog, ale myšlienky behajúce mi hlavou by boli rovnaké.

Nebol som tam kvôli tebe
A bol to trošku netypický pocit, rád som okienkárov videl a pokecal s nimi, a Rišo si stále stojí za tým že mi chce zmanažovať/zohnať tím, ale zas bol najebaný, takže doňho rýpnem za triezva niekedy cez icq a uvidíme či to myslel vážne . Ak hej, tak to bude zaujímavé, prvý raz kedy na niečo takéto nebudem sám, aj keby sa hneď nič nepodarilo, už len on, ešte sa mi také nestalo .

Bol som rád že som tam bol.
A bol som rád že si tam bola aj ty.

(Vŕta mi hlavou
Zastavil by dotyčný "strážnik" aj keby som ho nepoprosil nech ide ďalej? Všimol by si nás? Lebo to vyzeralo že spomaľoval a šiel zastaviť, ale neviem si byť teraz istý, tak som to možno posral. Mne osobne nevadí, na tento večer (stavanie stanu, hyperaktívny rozhovor s Darom, šokujúce zistenie že to o čom som si myslel že si to len furt mýlim s hudbou z "A je to" naozaj je hudba z "A je to", len iná, spomenutie si akú to malo štruktúru, a že ku každej časti (prezentovanie problému, chvíľa úvah, prezentovanie riešenia, pustenie sa do práce, dokončenie, ultimátne zlyhanie riešenia) bola osobitná hudba/"téma", tvoj výrok prenikajúci cez okolitý ruch, o začatí nového života s bielym chlebom (potom som si uvedomil že si nie som istý či si hovorila že TY začneš nový život s bielym chlebom, alebo si niekomu ponúkala nech ho začne, podľa ďalších viet to neskôr znelo že skôr to druhé), "chlapský rozhovor" so Šovom (ach jaj ... ale podarilo sa mi nepovedať mu prakticky nič a pritom pôsobiť že som mu niečo povedal, tak odišiel spokojný slight_smile:... eh, toto bol stred vety? No proste na tento večer sa mi bude príjemne spomínať . A vďačím zaňho v podstate v konečnom dôsledku tebe, to ako veľmi priamo alebo nepriamo by sa dalo riešiť, ale to sú detaily .

Ďakujem že si, ďakujem že si v mojom živote, a ďakujem čo s ním robíš, či už priamo alebo nepriamo, či už vedome alebo nevedome, úmyselne či neúmyselne.
...mrzí ma že to občas(to? :/) tak bolí, ale o to viac som ti vďačný. A príde doba kedy to budem môcť vyjadriť aj inak, lepšie než len slovami.

Mťááááááá!
(A partiu mám tiež rád, super ľudí si vieš okolo seba zhromaždiť (hovorí ten jediný čo do tejto kategórie príliš nespadá, alebo prinajmenšom problematicky slight_smile:. A držia pokope aj keď tomu prestaneš veriť, zaujímavé. Si silný mág.)

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár