Na snoch je úžasné že si ich nemusím vymýšlať za bdelého stavu.


Išli sme s Martinkom už neviem odkiaľ po takej bočnej uličke niekde v keli asi v Petržalke a dostali sme sa do takej opravovne lietadiel a ako sme si pozerali rozobrané lietadlo sa tam zrazu objavil čudný týpek asi v Martinkovom veku (23) ale mal veľké popolníky šiltovku dozadu a predkus. Tak sme sa s ním začali vyprávať. Oni sa potom už rozprávali sami a ja som išla po tej cestičke späť.

ta cestička bola od tej druhej oddelená len pleteným plotom a ďalej už boli domy ale ešte pred nimi bol taký ako keby prechod len taká klenba cez ktorú do trištvrte oplocoval ďalší plot a v strede niečo bolo (nepodstatné) a ako som sa dostala už na začiatok pod tou klenbou cez plot som videla ako tam 5 ľudia niekoho bijú.

Bol to dlhovlasý chlapec (18-20) väčšej postavy a mal v batohu palicu asi išiel s tréningu ale nezvládol ich boli to veľké postavy s vyholenými hlavami až na jedného ale boli oblečený obyčajne teda nohavice a polokošele plus niektorí aj traky. Ja som zobrala nejakú palicu čo som našla na zemi a s celej sily som udrela toho nevyholeného a začala kričať nech mu dajú pokoj.

On sa otočil úplne nasraný a ako ma zbadal ma len chytil za zápästie a hovoril „Chod preč, chod preč, prosím“. Ja že dobre vytrhla sa a odišla som čo najrýchlejšie celý čas som rozmýšľala som chcela vytočiť policajtov ale nevedela som ako sa tá ulica volá že čo im povedať tak som išla za tým opravárom lietadiel ale on tiež nevedel povedal že to je len skratka k starému Tescu (neviem čo robilo v Petržalke).

To sa zopakovalo ešte asi dvakrát. A potom som sa tam išla pozrieť znova a boli tam len dvaja punkáči a sedeli tam na zemi mali strapaté farebné trochu dlhšie vlasy a vybíjané sidovky a rozprávali sa. Ale už z boku z druhej strany som znova videla tých zlých ako prichádzajú, ako keby pochodovali a tak som rýchlo tým punkáčom začala ukazovať nech idú preč ale nepochopili a zas ma zbadal ten nevyholený (ten bol asi hlavný išiel prvý) a pozrel na mňa škaredo tak som rýchlo odišla do tej opravovne.

Povedala som si že už musím zavolať tak že nezavolám 158 ale 112 lebo že je to novšie a tak som zavolala a ozvala sa mi nejaká nahrávka o tom ako si mám správne vybrať a ja že čo? Chcem len policajtov tak som pozrela na displej a tam bolo že 1 poli a ani som neváhala nečítala ostatné len som stlačila jednotku. Ozvala sa mi nejaká ženská a začala sa so mnou rozprávať a ja som jej nevedela presne vysvetliť kde to je a ona že tak tam nikoho nemôžu poslať tak ja že skratka k starému Tescu. A ona že pokúsi sa.

Potom som sa tam vrátila a tí piati tam len tak sedeli pri nejakom malom stolíku s tej strany ako som ja išla a pozerali si lístky do kina lebo mali dohodnuté že pôjdu spolu len jeden si kúpil iný čas ako ostatní a potom si ho vymenil s jedným a ten išiel o 22.30 a ostatný na 20.00. ale na druhej strane už stáli policajti. To bol koniec.

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
porrast  24. 8. 2008 23:01
ja uz asi od predvcera rozmyslam ze napisem co sa mi snivalo lebo si to celkom dobre este stale pametam a bola to totalna paseka .. sny nemaju chybu hlavne ked si ich clovek pameta.. zapisat sen jev pohode ale radsej by som chcel nieco, s cim by som si ich mohol nahravat
 fotka
charonsro  24. 8. 2008 23:09
HMMM SNY SU VACSINOU REKAPITULACIA TOHO CO CLOVEK ZAZIL
Napíš svoj komentár