Február roku 1989 bol prelomový pre celé ľudstvo. Ja osobne tento mesiac nemám rada, keďže moja telesná schránka sa príliš nekamaráti s počasím v tomto období.
A čo sa stalo v tomto mesiaci? Začala sa moja misia na tomto pozemskom svete. Zo začiatku som sa tomu dosť bránila, pretože som vždy uprednostňovala sen pred realitou. Ale okolnosti to zmenili.
Už deväť mesiacov po mojom príchode, konkrétne 17. novembra 1989 som úspešne absolvovala svoju prvú úlohu od vrchnosti. Aby môj budúci pokrok bol bezproblémovejší, musela som sa postarať o zlepšenie úrovne v tejto krajine. Myslím, že som celkom úspešne zorganizovala prevrat zo socializmu na demokraciu. Ako je známe istým ľuďom sa to príliš nepáčilo, a aby moja existencia nebola narušená musela som sa utiahnuť do úzadia.
Vrchnosť ma poslala do inštitúcie nazvanej materská škola. po pár rokoch pochopili, že to brzdí môj intelekt, a tak som bola prevelena na základnú školu. Celú tu dobu som bola pod prísnym dohľadom. Jeden z mojich nadriadených sa zamestnal ako učiteľ na inkriminovanej škole, aby som bola pod stálou ochranou. Niekomu sa to môže zdať, že mi to uľahčilo moju misiu, ale opak je pravdou.
Aby som nebola príliš nápadná, bola som nútená navštevovať isté kurzy, ako napr. hru na klavíry. Bolo to pre mňa nesmierne ťažké, keďže som k tomu nástroju nikdy nepociťovala náklonnosť. Snažila som sa všetkými možnými aj nemožnými spôsobmi zbaviť tohto kurzu. Po dlhých rokoch sa mi to podarilo, ale to len tak, že som ho vymenila za iný. Začala som chodiť do jazykovej školy. Celý čas som bola pod obrovským tlakom, keďže vrchnosť odo mňa vždy vyžadovala perfektné výsledky. Časom však pochopili, že aj keď som výnimočná a jedinečná bytosť, aj ja mám svoje medzery. Dovtedy sa však ten tlak prejavil na mojom psychickom zdraví.
Po dlhšej dobe som si uvedomila, že základná škola mi nestačí, a tak som sa rozhodla, že zmením inštitúciu na zdokonaľovanie mojich schopností. Začala som chodiť na strednú školu. Môj šiesty zmysel mi ale vraví, že aj tu sa čoskoro skončí moja cesta. Preto v poslednom období nepretržite hľadám ďalšie možnosti ukrytia sa pred nepriateľmi.
Večne sa ale takto skrývať nemôžem a predpokladám, že asi o šesť rokov sa môj výcvik ukončí a ja sa budem musieť stretnúť zoči voči môjmu nepriateľovi. Ale dovtedy budem mať v rukách silnú zbraň o ktorej len môže snívať.


P.S.: chcem vás poprosiť, aby ste to ohodnotili ... takto nejak by som to chcela napísať na mature, ak budeme mať beletr. životopis, len neviem, či to môže byť ...

 Blog
Komentuj
 fotka
fylo  2. 3. 2008 17:49
ak to napises na mature, malo by to byt asi trosku dlhsie - ale myslim ze inac moze byt
 fotka
sanide  2. 3. 2008 19:14
obcas opakujes slova ale inak v pohode
 fotka
3kitty3  2. 3. 2008 20:44
asi tak ze kukam a fiha priprava na maturu aaaaaaaaaaaaaa
 fotka
amelia-mia  3. 3. 2008 14:44
dikes za nazory ...
Napíš svoj komentár