Čísla neznamenajú poradie, ale skôr to, na čo som si spomenul počas posledných štyroch hodín, čo tu sedím, sám, znudený, v práci. Na úvod musím ešte podotknúť, že zameraním som asi skôr introvert (hoci je to tak 40/60), čiže okrem toho, že mám oveľa väčšiu pravdepodobnosť, že sa stanem masovým vrahom, tak rovnako, asi nemám také veľké množstvo zážitkov. Nikdy som "nehúlil", "nepichal", "neklepal" a nepil extra silné čaje za účelom si dodať do tela niečo, čo tam nepatrí. Takže je možné, že niekomu sa moje zážitky budú zdať banálne.

1. Prvé rande s mojou budúcou priateľkou, ktorá si nakoniec z môjho srdca spravila kalendár. Vtedy som ešte netušil nič o jej hysterických stavoch, absencií vyšších citov a poruche v prežívaní. Ale bolo to doteraz najlepšie rande, som sa celú cestu domov v 50-tke usmieval ako magor.

2. Uprising 2008 (tuším). Koncert United Flavour. Môj prvý a posledný fest. Komentár netreba. Babylon počujem v ušiach doteraz.

3. Výhra na pokrovom turnaji štyri roky dozadu. "Hodilo" mi to celkovo asi 300 dolárov, ale pamätám si, že v tú noc som mal problém zaspať od samej radosti. Asi prvýraz a posledný raz, kedy som si otvoril po výhre šampanské.

4. Keď som videl svoj stále najobľúbenejší film - Same Time, Next Year. Zo žiadneho filmu som nemal taký dobrý pocit, ako z tohto. O deň na to som si ho pozrel znova, čo sa mi stalo pri úplne prvom filme.

5. Návšteva činohry SND, dielo Mrzák z Irishmanu, skvelé dielo, konečne som videl milovanú Táňu Pauhofovú naživo. Krásna žena a skvelá herečka.

6, Keď som ochutnal tmavé pivo. Viem, zvláštne, ale doteraz som mu verný, svetlé pijem len v 5% prípadov, oproti tomu. Tmavé je jednoducho najlepšie, ale jedine flaškové, tie čapované sú ... neviem ako to slušne napísať.

7. Keď mi vyrástol na hrudi prvý chlp. Pamätám si, že som sa cítil tak mužne, dospelo, chlapsky, ako najväčší macho. Dnes si želám tie chlpy radšej nemať

8. Keď som prichytil kamarátku v kúpeľni nahú. Na svoju obranu uvádzam, že som fakt netušil, že tam je, a netuším, prečo sa nezamkla, ak tam bola. Čo vám poviem, silný zážitok, vzhľadom na to, že kamarátka má skutočne nádhernú postavu Mimochodom, dodnes sme kamaráti.

9. Keď som prvýraz počul spievať Boba Dylana. Počul som ho spievať pred asi 2 týždňami až, ale má úžasný hlas tento Bobík! Asi ho začnem počúvať.

10. Keď som zvládol najťažšiu skúšku v semestri na Áčko. Žiadna žena neunikla môjmu objatiu Niektoré ani bozku! Hlavne jedna!

11. Keď som nedávno oslavoval svoje narodky v jednom pube pri škole a konečne som mal pocit, že mám narodeninový deň, taký aký som vždy chcel!

12. Opera SND. Turandot. Nenávidím operu, ale Turandot sa mi dostala totálne pod kožu. Na konci som tlieskal ako zmyslov zbavený.

13. Klub Obluda. Premietanie filmu "My deti zo stanice ZOO" pred dvoma či troma rokmi. Brutálny film, stál som tam sledujúc ho so zatajeným dychom. Silný zážitok, veľmi silný.

 Blog
Komentuj
 fotka
underthelifeline  10. 4. 2011 18:39
uzasne zazitky ....netreba hulit, ani pit ani nic ine na to aby sa clovek dokazal tesit z malickosti...je to najdolezitejsia vec na svete podla mna, a inak My deti zo stanice ZOO som citala knihu a rozplakala ma (co vela knih nedokaze) takze verim ze to bol silny zazitok
Napíš svoj komentár