Je vôbec možné aby jeden človek mal druhého rád, pritom ho ani poriadne nepozná z videnia ? Ale keď sa pozrie na jej fotku sa cíti úplne ináč, cíti lásku akú predtým poznal z rozprávaní. Vôbec nemyslí na sex ale na lásku ?
Spája ich iba jedna vec a pritom sto ich odlišuje od seba, majú odlišné charaktery, ona veselá zhovorčívá, sympatická on je je skôr utiahnutý, jeho výzor budí možno úctu možno odsúdenie, ale vôbec nevyjadruje jeho ego, lebo on nie je zlý, len obklopený nie vždy správnymi ľudmi. Síce sa moc nepoznajú ale on ju miluje ale nie platonicky ale vážne, pritom sa jej to bojí povedať lebo nemá nato odvahu, nevie čo by to spravilo ale pritom dúfa, že raz nato bude priležitosť, len to nesmie premeškať lebo bude sklamaný, ten pocit už pozná, už ho zažil a nechce aby sa zopakovalo, lebo nevie nabrať odvahu . Večer mysí ako s ňou sedí niekde ďaleko od domova a len sa rozprávajú celé hodiny a pritom si pozerajú do očí.
Sníva sa mu o nej myslí na ňu počas dňa aj keď vidí iné dievča vidí ju aj seba ako idú spolu ale pritom si uvedomuje že ich delí veľká priepasť času ...

Je to možné, vie o nej málo ale miluje je pritom nevie či vôbec má šancu sa stretnúť ....

 Blog
Komentuj
 fotka
bibla  15. 7. 2010 20:11
je to možné a či to má šancu? to záleží od teba. a ak jej to chceš povedať...tak ti držím palce
Napíš svoj komentár