Ten pocit keď niekoho ľúbiš,
keď vieš, že k niekomu patríš hneď od prvej chvíle.
Môžeš žiť, byť sám sebou, nepretvarovať sa,
nemaľovať sa, netváriť sa.
Žiješ a si presne taký aký si a on tiež, a tvoja spriaznená duša,
a tie dlhé nekonečné debaty,
zakončené slovami že som divná.
Keď si mi povedal, že som divná, tak som si myslela, že ti jednu vlepím, keď si mi vysvetlil že preto, že si mi povedal veci čo nikdy nikomu inému, tak som nechápala. Som šťastná, usmiata, naozaj mám konečne všetko čo som k životu potrebovala, keď sa večer po robote k tebe priviniem v posteli, to je maximum všetkého, som šťastná spokojná, keď pri tebe ležím, hladkám ťa a počujem biť tvoje srdiečko, chcem aby nikdy neprestalo byť, chcem aby stále bilo pre mňa, aby sme boli stále spolu. Aby si bol zdravý, a šťastný a mohli sme si ten život užívať, ale nech sa stane čo sa má stať, ak sa náhodou aj niečo poserie nikdy ťa neopustím, budem pri tebe stáť navždy, si úžasný človek, za každú sekundu s tebou som vďačná, nikomu si ťa nedám nikdy. To aký si úžasný ti budem pripomínať každý deň a môžeš sa jedovať a protestovať, aj tak ti to stále budem hovoriť. Nikdy si ťa nepustím, naozaj nikdy, tie veci, ktorými sme si museli prejsť na začiatku za toto všetko stáli. Viem, že som bola hrozná, keď si musel na mňa čakať, kvôli niekomu inému, viem že to nebolo ľahké, ale keby si sa toľko nedobýval, a nesnažil, tak by to teraz nebolo také úžasné aké je..
Všetko čo sa nám stalo v minulosti, či už tebe alebo mne, bolo na niečo dobré, ani ja ani ty by sme sa nechovali tak ako sa teraz chováme, ako hovorí mamina, prežiješ si zlé a potom si oveľa viac vážiš to dobré, a tie malé každodenné maličkosti, keď sa ti hodím okolo krku a postískam, a nepustím, a keď prídem a spravíš mi čaj, alebo donesieš sebe jesť do postele a ja ti do toho ďobem, či to štípe alebo nie, a ten parížsky šalát dnes v noci, opitkovia obidvaja, a ako sme sa o jednej napchávali, brucho ma ráno bolelo ako šlak, ale to nevadí, takéto chvíle sú na nezaplatenie,..
Strašne moc ťa ľúbim, nikdy naozaj nikdy o teba nechcem prísť, raz budeme mať malého džepetka, a malú Katku, a už budeme spolu naozaj navždy,...

"Slovami neobsiahnem to, čo k Tebe cítim, môžeš to cítiť, keď som s Tebou - celým bytím, lebo to je to, čo pre mňa naša láska znamená, Ty si ten kúsok zo mňa, moja duša spriaznená.. " (Suvereno)

 Záchod
Komentuj
Napíš svoj komentár