Zdanie vraví, že som v tej istej situácii čo pred rokom, pred dvoma, možno aj pred troma. No keď sa nad tým všetkým zamyslím. Veci sú o niečo lepšie, možno v pondelok nespravím štátnice, možno budem čakať až do januára na ďalší termín, ale nevadí, robotu si nájdem hocakú zvládnem všetko, všetko čo budem chcieť.
Takto pred rokom som si to len vravela a nezvládala nič, teraz?
Teraz mám okolo seba kopu priateľov, mám lásku, mám rodinu, oporu a potom sú veci oveľa,... ružovejšie?
Jednoduchšie?
Sú chvíle, boli aj budú, kedy sa mi bude zdať že sa všetko rúti niekam preč a ja to neviem zachytiť, ale potom prídu tieto dni. Ja neviem možno mi už šibe z toho učenia, alebo z toho že som stále doma zavretá, alebo že je môj chlap niekde preč so svojou bývalou a moja kamarátka zas chorá a zas jej hrozí nemocnica... neviem.
Keď vidím, že zdravie... a rodina, a kamaráti sú viac než škola. Viac než niektoré osoby, ktoré len sústavne klamú.. alebo ľudia čo sa na celý život spútajú a pretvarujú a my sa pre nich trápime. Všetko toto sú len zbytočnosti, na čo na niekoho čakať, na čo v niečo dúfať, treba brať to čo je tu a teraz.
V tomto momente si užívať každú chvíľu. Dnes som obetovala deň s priateľom aj noc,.. aj diskotéku a kolotoče pre to, aby som sa učila a prišla som domov, kde som cítila naozaj domov a rodinu a sadla som si s našimi najedli sme sa, úplne sa cítim lepšie a pokojne, aj keď viem že toto je veľmi krátky okamih života, viem že to za to stojí.
Nesmiem sa stále umárať v neistote a v komplexoch zo svojej minulosti, zo starej Katky, je na čase žiť na novo a hlavne dôverovať... užívať si, piť fajčiť tancovať, robiť si čo chcem, choroba alebo smrť alebo nešťastie si ma môže uchmatnúť aj tak za každým rohom....

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár