Mám toho najlepšieho muža na svete.
Mám pri sebe človeka čo ma pozná lepšie než ktokoľvek iný, ktorý dobre vie aká som lenivá, ako som rada strapatá a namaľovaná, ktorý vie že milujem keď mi povie že som aj tak krásna.
Mám pri sebe muža, ktorý ma nikdy nenechá samú, nedovolí mi ani plakať, rozosmeje ma v každej situácii.
Mám pri sebe človeka, ktorému nevadí že nadávam, že som klebetnica, že sa nechám ľahko rozčúliť, že do detailu rozoberám každú maličkosť.
Mám konečne pri sebe človeka ktorého milujem, ale ktorý miluje aj mňa a nemusí to ani hovoriť. Vidím to, cítim a teším sa z toho.
Robí zo mňa tú najšťastnejšiu ženu na svete...
Si pri mne 5 mesiacov a je to jedno či sedím v čakárni u doktora a bojím sa, ty si pri mne, ležíš pri mne keď ma krúti od bolesti na posteli, varíš mi čaje, staráš sa o mňa o princeznú, keď ti skáčem po posteli a strepem sa tak sa nesmeješ, počkáš ako zareagujem, zasmeješ sa a potom ma aj tak postískaš a poľutuješ. Tak isto keď zjem niečo čo nesmiem a vedome a viem že mi bude zle, aj tak si vždy pri mne.
Si presne ten typ chlapa akého som si vymodlila a vysnívala, niekoho bláznivého s kým viem, že budem môcť stavať bunkre alebo sa váľať celý deň a pozerať rozprávky,viem že si pri tebe môžem čítať, môžem robiť čo len chcem tebe nič nevadí za nič mi nenadávaš alebo môžeme spolu variť, upratovať, prechádzať sa, napchávať sa opíjať sa užívať si všetko každý jeden deň ktorý príde.
Si úžasný, si ten najlepší chlap akého som len mohla chcieť. Nechýba mi pri tebe nič nikdy ani nič nebude. Stačí mi si k tebe ľahnúť a pritúliť sa, to je to najlepšie miesto na svete, ktoré si nikdy nenechám zobrať. Nikdy a nikým.
Nikto nás nikdy nerozdelí, to viem a už sa ničoho nebudem báť.
Len si to už všetko budem s tebou láska vychutnávať.

 Vyznanie
Komentuj
 fotka
biancadetolle  12. 12. 2013 13:31
normálne ti závidím takého chlapa
nie nezávidím...doprajem ti ho
 fotka
domcirock  12. 12. 2013 13:37
predsa si ho už našla prajem ti to
 fotka
aero  12. 12. 2013 13:50
@domcirock to on si našiel mňa, ale konečne .. ďakujem
Napíš svoj komentár