Stretlo ma šťastie. Povedalo uhni, a šlo daľej.
Nie je dôležité čo ma stretlo dovtedy, je dôležité čo ma stretlo potom.
Potom som stretla ju. Krpaté, vysmiaté, dlhovlasé vtipné dievčatko Hotový poklad. Len nebolo zlaté. Teda bolo ... ale nie v pravom zmysle slova
Nechcela som tým naznačiť, že to malé čo som stretla potom, bolo šťastie. Nebol na nie je šťastie. Ona je ona. Šťastie je prchavá záležitosť. Raz si hore, raz si dole. Nezáleží na tom kde si. Záleží na tom s kým tam si a aký si. Na svete sú predsa stále protiklady. Čierna a biela, pravda a lož, sever a juh, priateľ a nepriateľ, blízko a ďaleko a nakoniec predsa aj hore a dole. A väčšina ľudí nevidí to medzitým. Veď neexistuje len čierna a biela. Je neskutočné množstvo odtieňov medzitým. Neexistuje len sever a juh. Keď som smutná vidím čiernu. Keď som šťastná vidim všetko biele. Len ľudia, ktorí mi rozumejú ma vedia usmerniť. Nie vždy je všetko čierne aj keď to tak vyzerá a nie vždy je všetko biele aj keď sa to zdá ideálne. A presne s tým sa mi spájajú niektorí ľudia. Moje dlhovlasé dievčatko. Ľudia ktorí sa dajú nazvať priatelia.

Susedka cez záhradu pomaly , sesternica, dlhoročný rodiný priateľ a v neposlednom rade kamarátka. Veľký vzor. Človek ktorý ma potiahne za vlasy keď lietam v oblakoch, a ktorý mi aj dopraje trošku si polietať ked zarito sedím na zemi Nevravím, že mám núdzu o takých priateľov. Je viac takých ktorý sa ma snažia usmerniť tým správnym smerom. Ale ona to robí a vždy aj robila ináč.
Vďaka nej doteraz neviem byciklovať bez rúk Vždy bolo to dievča obetavé... Vyskúšam ja nech druhý vedia ako to chodí. Nepochodilo to najlepšie Ale odvtedy som to už neskúšala radšej ani ja.
Ako sa tak nad tým zamýšľam, v každej spomienke na moje radostné detsvo natrafím na teba ! Čím to je? ..Určite ma na tom zásluhu to, že sme v podstate spolu vyrastali. Formovala si moju osobnosť, neviem či to je dobre alebo zle teraz Ale nie..

Hutututu som tututut...asi naša jedina spolocna platonicka laska? alebo ja neeviem :Rišo!

Prajem vám také kamáratky...tie ktoré su lepšie ako vy..a vy to vydíte. Je to fajn pocit mať pri sebe ľudí, nie obyčajných mať pri sebe proste dokonalosti (nie úple dokonalé samozrejme).

Moja krpatá navždy bude krpatou. trááva je pri nej veľká. Ale čo je malé to je milé. Že?

*Ak som tu napísala niečo nespráávne.. zlé alebo nesympatické ospravedlňujem sa.
Venovane s láskou tebe..

ONa nie je šťastie. Ona je LUCKA!

 Blog
Komentuj
 fotka
waleri  27. 7. 2009 21:57
Aďka to je kraaaaaaaaaaaaaaaaaasne....slzičky mam nakrajicku za to vyznanie... ale vieš o tom ze vidis s makkym i???...
 fotka
adul1enka  27. 7. 2009 21:59
@waleri jej daukujem no jo uz to vIdIm.. pardon slecna..ved som sa ospravedlnovala
 fotka
lucy92  27. 7. 2009 22:03
adi a teraz mi nepovedz ze sa nemam rozplakat alebo co... je to nadherne..a myslim ze toto sm si nezasluzila..lubim ta adi....ani nvm co dodat...
 fotka
adul1enka  27. 7. 2009 22:08
@lucy92 viem kto si to zasluzi a kto nie (ten ani nedostane moja) aj ja teba
 fotka
lucy92  27. 7. 2009 22:15
@adul1enka nvm podla coho si usudila ze ja si to zasluzim..ale aj tak dakujem
Napíš svoj komentár