!!!JE TO IBA FIKCIA!!!

1.12.2012

Moja stará izba. Mám ju sama, aj keď pôvodne mala byť s Danielou. Lenže ona odišla k otcovi keď ma videla ako sa sem sťahujem. Som rada. Neviem ako by som si teraz rezala žili.

26.12.2012
Ušla som z domu. Pred týždňom som sa pohádala s matkou a tak som ušla. Domov ma doviezla polícia ako ožratá ležím na schodoch pri kúlturáku. Matka mi vynadala a strelila 4 facky za sebou. Dokonca sa nemôžem ani pohnúť z izby. Iba na vécko a ak som hladná. Je to tu ako vo väzení. Asi sa začnem vyhrážať, že sa presťahujem k otcovi späť.

15.1.2013
Celá sa klepem a tak neviem či to dopíšem. Som sama doma. Už. Matkin priateľ ... on ma skoro znásilnil.
2.2.2013
Znovu sa o to pokúsil, dnes. Dokonca mi videl aj zápästia. Áno, presne. Tie zápästia, ktoré si pravidelne režem. Snažila som sa mu vyhrážať, že to poviem matke. Ale on zase tým, že povie matke o mojich zápästiach a to ja nemôžem dopustiť. Budem mlčať.

18.2.2013
Každým dňom je to horšie a horšie. Keď matka nie je doma musím sa zamykať v izbe, a kým nepríde domov nemôžem ísť ani na záchod. Bojím sa, lenže... Nemôžem nič robiť!

22.2.2013
Som u otca. Na návšteve. Nemôžem si dovoliť tu bývať. Malý brat mi lezie na nervy a... moje zápästia. Stále si ich režem. Možno, možno ak by som prestala tak za pár mesiacov sa môžem odsťahovať späť k otcovi. Možno, ale viac. Neviem, nič neviem!

15.3.2013
Matkin priateľ je na služobke. Nemusím sa zamkýnať, keď nie je doma matka. Som šťastná - v rámci tohto, inak sa cítim na piču - ale moja radosť bude trvať len do konca mesiaca. Ale lepšie ako nič.

29.3.2013
Je späť! A zase začína nočná mora. Bojím sa. A dokonca sa s matkou ešte viac hádam. Otec ma ignoruje po tom, čo som mu povedala, že nenávidím malého brata. Jeho - čoskoro - manželka sa rozplakala. Idem spať, neviem čo sa môže ešte pokaziť.

12.4.2013
V škole prepadávam z 4 predmetov. Neviem ako to vytiahnem na dobré známky. Otec a už neignoruje a minule som mu poslala smsku, že ho mám rada. Ako aj mame. Neviem prečo, len ma to napadlo.

 Blog
Komentuj
 fotka
zdenkula  15. 9. 2011 15:19
Bože,dievča,ty kam na to chodíš?
Napíš svoj komentár